Secretele Ancăi Țurcașiu de frumusețe! Pentru că multe femei sunt extrem de curioase să afle ce face Anca Țurcașiu de se menține într-o formă fizică perfectă, vedeta a dezvăluit care sunt ”secretele” sale de frumusețe.

În emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV, Anca Țurcașiu, actriță și cântăreață română, care a debutat la 14 ani în filmul De dragul tău, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit ce a făcut pentru a nu mai fi „o grăsuță”, așa cum a menționat frumoasa cântăreață în emisiunea TV.

„Nu fac mare scofală, am grijă la alimentație. Ăsta este singurul lucru la care am grijă. Alimentația. Nu mănânc carne și lactate, dar mănânc pește și ouă. Din anul 1990 am adoptat acest stil de viață, de aproximativ 30 de ani.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

În familia mea nu mai este nimeni care respectă acest stil de viață, un stil de viață pe care eu mi l-am asumat. Eu am fost o grăsuță toată viața, o durdulie”, spune vedeta în glumă.

„Am făcut o școală de atletism de performanță, am intrat din greșeală acolo. La șase ani am ajuns din primii 30 care au alergat de la A la B și am avut nenorocul sau norocul să intru la această clasă. Datorită acestui lucru, am făcut atletism de performanță toată copilăria mea, dar datorită sportului am devenit o longevivă și de atunci cred că m-am păstrat așa”, a mai spus Anca la Pro TV.

Întrebată ce face pentru pielea și părul ei, actrița a menționat: „Nu fac nimic, nu. Nu am nicio alifie, nici creme, nimic. Mi se pare că pierd timp să stau în băi cu laptele…Nu mă duc la cosmetică, nu fac nimic.

Pe lângă acest subiect de maxim interes pentru toate femeile din România, vedeta a povestit despre o întâlnire foarte frumoasă, cu niște copii foarte talentați.

„ E vorba de Teatrul Muzical de Copii București, care pregătește acești copii de un an de zile și care au ajuns la performanță. Un musicall minunat scris de Andrei Tudor și interpretat magistral de acești copii. Ei sunt actorii principali, sunt și eu pe acolo o mătușă rebelă și foarte țâvnoasă, și vă invit să-l vedeți la Teatrul Național de operetă Ion Dacian”, a încheiat frumoasa actriță.