}

Secrete NABANUITE din viata Zinei Dumitrescu! Mama modei romanesti s-a confesat. Nimeni NU a stiut ASTA!

Secrete NABANUITE din viata Zinei Dumitrescu! Mama modei romanesti s-a confesat. Nimeni NU a stiut ASTA!
Secrete NABANUITE din viata Zinei Dumitrescu! Mama modei romanesti s-a confesat. Nimeni NU a stiut ASTA!

In cadrul unui interviu acordat emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, Zina Dumitrescu si-a deschis sufletul si a oferit dezvaluiri nestiute din viata sa.

Reamintim ca mama Zina a fost o femeie extrem de dorita, a fost casatorita de trei ori, asa ca a marturisit cum reusea sa cucereasca barbatii atunci cand era tanara.

„Eram foarte naturală, atâta tot. Depinde de domn. Dacă îmi plăcea, mă duceam, vorbeam cu el. Soțul meu a fost extraordinar, marele academician Dumitrescu. Își făcea timp pentru familie. Dar eu mă ocupam de casă. Aveam și femeie, dar făceam și eu…”, a declarat ea.

Mai mult decat atat, Zina Dumitrescu a dezvaluit care a fost marele sau complex, dar si ritualul sau de infrumusetare de la 82 de ani.

„…Nu mi-a plăcut la mine că nu aveam sânii mari. Puneam sutien din acela cu burete… Am fost în toată lumea în afară de China și Japonia… …Mă dădeam în tinerețe cu creme din plante, să hidrateze. Și acum mă dau cu cremă, și dimineața, și seara. Dar înainte mă spăl pe față, însă fără săpun, că usucă pielea…”.

Mama modei romanesti a vorbit si despre relatia cu modelele care i-au fost eleva de-a lungul timpului, dar si despre relatia cu cel pe care il considera ca si fiul sau, Catalin Botezatu.

„Eram în relații de prietenie, aveam grijă de ele, le sfătuiam să facă lucruri bune. Țin legătura cu Bianca Brad, cu multe. Cătălin Botezatu e plecat în Turcia, are prezentări. A fost mereu la mine. Când e în București, vine la mine”, a afirmat ea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X