Secrete de înfrumusețare. Metode incredibile şi la îndemâna oricui. Vedetele ce se află în călătoria lor la Asia Express folosesc soluții clasice de înfrumusețare.

Secrete de înfrumusețare. Când ești un influencer de succes și ai doar un 1 Euro pe zi, trebuie să găsești soluții de beauty.  Alina Ceușan și Carmen Grebenișan și-au păstrat trucurile de beauty. Pentru a arăta cât mai bine, cele două folosesc ulei pentru păr ci și pentru corp.

Secrete de înfrumusețare. L-am aplicat pe păr, ne-am culcat, iar a doua zi chiar s-a văzut diferența

“Noi suntem blonde și avem mari probleme când umiditatea este foarte mare. La un moment dat eu păream un pop-corn explodat. În trusa de make-up nu avem foarte multe lucruri. Adică nu avem tot ce ne-ar trebui, pentru că am încercat să punem strictul necesar, să nu avem un rucsac prea greu.

Citește și: Asia Express le-a testat relația! „Să nu faci asta niciodată, ne despărțim!” Despre ce cuplu este vorba?

Secrete de înfrumusețare. Aici am învățat că de nevoie poți să fii super inventiv și atunci ne-am dat seama că putem să cerem ulei pe la casele la care ajungem. Inițial am crezut că toată lumea are ulei de cocos și asta o să fie super pentru noi. Nu a fost chiar așa. Prima oară am primit un ulei rânced. Nu știm din ce era, avea un miros foarte ciudat, dar am zis că o să încercăm și asta, aia e! L-am aplicat pe păr, ne-am culcat, iar a doua zi chiar s-a văzut diferența.

La una dintre cazări o doamnă avea un ulei ceva mai bun pe care ni l-a pus într-o sticla de 0.5L. O purtăm cu noi peste tot și am descoperit că e bun nu numai pentru păr ci și pentru corp: gât, decolteu, genunghi, picioare, zone uscate. După o zi de cursă în Asia Express, să te dai seara cu niște ulei, de care o fi el, pe picioare e ceva magic”, a povestit Carmen.

Secrete de înfrumusețare

“Când ne-am făcut bagajul, am renunțaț la multe produse pe care noi le folosim în mod current pentru că nu e simplu să alergi săptămâni la rând cu casa în spate. În mintea noastră ne gândeam că o să găsim câte un avocado, câte un mango, fructe din care să ne facem niște măşti naturale. Nu a fost cazul, așa că ne-am descurcat cu ce am primit. Umblăm cu sticla de ulei după noi și de câte ori ajungem la o cazare îi rugăm să ne facă un refill”, a povestit Alina Ceușan.

Secrete de înfrumusețare!

Reamintim că nouă  perechi de vedete s-au aventurat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania. Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei. Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu. Alex Velea și Mario Fresh. Ei toți cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro. Și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.