Fostul consilier prezidențial a făcut zilele acestea o declarație fulminantă. Se referă la situația creată de starea deosebit de tensionată după ruperea alianței PSD-ALDE.

Lăzăroiu însă remarcă un aspect. Felul în care lidera PSD, Viorica Dăncilă, a acționat față de Călin Popescu Tăriceanu, șeful ALDE.

“Poate că o să o votez pe Viorica, mai ales după ce am văzut-o în banca aia la clasa pregătitoare.

Îşi recunoaşte limitele şi disponibilitatea să o ia de la capăt. Puţini ca ea.

Dar nu pentru asta. Ci pentru că, de două luni încoace, l-a dezbrăcat pe Tăriceanu în piaţa publică, ceea ce puţini politicieni au făcut cu el în ultimii treizeci de ani.

Citește și: Rares Bogdan spune lucrurilor pe nume: „Doamne, multa nenorocire a semanat PSD”

I-a arătat cine e şi mai ales cum arată ‘partidul’ pe care îl conduce şi câte parale face.

Da, partidul ăla cu care şantaja el în vară ca să obţină susţinere la prezidenţiale din partea PSD.

L-a luat pe Meleşcanu, vicepreşedinte ALDE, cum iei ursuleţii ăia la bâlci, după ce ai nimerit trei din cinci”, a declarat Sebastian Lăzăroiu, citat de portalul . www.epochtimes-romania.com.

Analistul politic remarcă și faptul că premierul Dăncilă are puterea de-a merge mai departe în acest război de uzură cu Tăriceanu.

“Şi nu s-a mulţumit cu asta. A declarat că, dacă Tăriceanu îi exclude din ALDE pe ăştia trei, o să ia alţi trei tot de la ALDE (îţi dai seama ce bătaie e acolo cine să-l trădeze pe Tăriceanu pentru un oscior; vegetarieni, deh).

Între timp, disperatul, tot excluzând trădători, şi-a desfiinţat grupul de la Senat.

Bravo, Viorica! Umileşte-l, fată, pe gherţoi”, concluzionează sarcastic Sebastian Lăzăroiu.