SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASA ALBĂ. Obama înșelat de nevastă?

SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASA ALBĂ. Obama înșelat de nevastă?
SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASA ALBĂ. Obama înșelat de nevastă?

Sătulă de flirturile lui Barack Obama, multe imortalizate de paparazzi, Michelle Obama se pare că a decis să-i plătească președintelui american, Barack Obama, cu aceeași monedă.

După ce Obama a fost surprins uitându-se lung după femei frumoase la dineurile oficiale organizate la Casa Albă, iar liderul american nu s-a sfiit să flirteze cu vedete, recunoscând că are o slăbiciune pentru Beyoncé, dar şi pentru actriţa Kerry Washington, Michelle Obama, soţia lui, a găsit modalitatea de a-şi umili soţul infidel. Conform National Enquirer, prima doamnă a Americii şi l-ar fi luat ca amant pe unul dintre bărbaţii însărcinaţi cu paza la Casa Albă. „Am auzit că Michelle s-ar fi combinat cu un agent al Serviciului Secret ”, a declarat un politician de la Washington D.C. Politicianul spune că prima doamnă se întâlnește cu un agent federal. „Michelle s-a consumat foarte mult din cauza lui Barack, căruia îi place să fie un cuceritor, ca JFK. A suferit umilinţă după umilinţă din cauza escapadelor lui. A încercat să ascundă realitatea şi faptul că mariajul lor este o ruşine”. Cuplul prezidențial, Barack și Michelle Obama au două fete, Sasha and Malia și sunt căsătoriți de 20 de ani.

Printre femeile pe care „a pus ochii” Barack Obama se numără Beyoncé,  actriţa Kerry Washington, Gwyneth Paltrow şi Alexandra Daddario, dar și Helle Thorning- Schmidt, premierul Danemarcei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X