Se întâmplă după aproape 30 de ani de televiziune. Andreea Esca a luat o DECIZIE SURPRINZĂTOARE: „Nu mi-am făcut planuri pe mulți ani înainte…”

Se întâmplă după aproape 30 de ani de televiziune. Andreea Esca a luat o DECIZIE SURPRINZĂTOARE: „Nu mi-am făcut planuri pe mulți ani înainte…”
Se întâmplă după aproape 30 de ani de televiziune. Andreea Esca a luat o DECIZIE SURPRINZĂTOARE: „Nu mi-am făcut planuri pe mulți ani înainte...”
Autor:

Se întâmplă după aproape 30 de ani de televiziune. Andreea Esca, jurnalistă română, care activează în calitate de realizator-prezentator în cadrul Știrilor Pro T,  a luat o decizie surprinzătoare cu privire la cariera ei de jurnalist.

Într-un interviu acordat la evenimentul de lansare a grilei de toamnă a televiziunii din Pache Protopopescu, Andreea Esca, îndrăgita prezentatoare a Știrilor de la ora 19.00, a mărturisit că după mulți ani  în televiziune, apoi a trecut și prin presă scrisă, are o emisiune la radio și de ceva vreme a intrat și pe zona de online, a început să iubească și online-ul.

„Nu știu ce aș fi zis atunci, pot însă să spun că niciodată nu mi-am făcut planuri pe mulți ani înainte. Adică… întotdeauna știu ce fac mâine sau peste o oră, dar nu știu ce o să fac peste două săptămâni. Cu siguranță nu am fost o fană a online-ului și nici acum nu pot să spun că sunt atât de prietenoasă cu internetul cum sunt cu televiziunea. Dar asta și pentru că, știi cum e, prima dragoste rămâne prima dragoste și nu mai poți să te schimbi. Totuși, cred că online-ul are foarte multe atuuri și cred că este un nou canal de comunicare foarte bun’a mărturisit prezentatoarea Știrilor PRO TV.

Andreea Esca a început să iubească și online-ul

Extrem de deschisă în ce privește profesia ei, Andreea Esca a dat o șansă online-ului și așa a luat naștere revista ei, AlistMagazine.ro, revistă care e acum pe internet sub toate formele și pe toate canalele.

Îmi place, pentru că acum se întâmplă, acum poți să emiți. Mie întotdeauna mi-a plăcut asta, pentru că, făcând știri în direct, directul mi se pare foarte puternic. Internetul are această capacitate de a transmite foarte repede lucruri. Mi se pare interesant că poți să folosești și materiale din presa scrisă, poți să folosești și fotografii, și TV, și sunet. Până la urmă, cred că o să ne împrietenim foarte bine’, a completat Andreea, potrivit Libertatea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X