Scurt și la obiect, cât câștigă Inna nu e întrebare. Ci curiozitatea care începe să bântuie acum, în prag de Sărbători. “Oare cât câștigă curtare, sau cutare” a devenit curiozitatea maximă în această perioadă, când toți artiștii cântă, pentru a-și acoperi și vara!

În ceea ce o privește pe Inna, bine cotată la nivel internațional, tarifele în România sunt cu mult reduse în cazul ei. Dar organizatorii tot trebuie să scoată din buzunare câteva mii de euro pentru a o aduce pe artistă în fața publicului.

Scurt și la obiect – Cât durează și cât costă

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Pentru cât timp prestează Inna la un concert și cât câștigă? Artista solicită pentru un program de 40 de minute între 15.000-20.000 de euro. Însă au fost momente în care suma a ajuns chiar și la 35.000 de euro. Mai mult de atât, nu doar cântă. Vedeta solicită destul de multe lucruri din partea celor care o invită să cânte: Inne cere camere de 5 stele, camere pentru ea, cât și pentru cei din echipă, aproximativ 16 persoane. Organizatorii trebuie să le asigure acestora și masa. Deci, dacă vorbim despre suma de 20.000 pentru un concert, cu siguranță la aceasta se vor mai adauga și costurile suplimentare.

Sumele variază în funcție de durata concertului. Dacă concertul se află destul de departe de București, vedeta solicită bilete de avion care să-i asigure transportul. Vorbim despre transportul până în orașul în care va cânta, potrivit Viva.ro. Deși tarifele artistei nu sunt deloc mici, de obicei organizatorii din România fac tot posibilul să o aducă la spectacole.

La sfârșitul verii 2019, Inna și-a surprins fanii cu un proiect special. Este vorba despre propria revistă!