Scurgere în Familia Regala a Marii Britanii. Ce fac Harry și Meghan este incredibil

Scurgere în Familia Regala a Marii Britanii. La scurt timp după ce Harry și Meghan s-au mutat de la Palatul Buckingham, angajații au dezvăluit că sunt tratați ca niște slugi de Ducii de Sussex.

Nu este prima oară când personalul celor doi Duci de Sussex și-au arătat nemulțumirea, iar de această dată plângerile lor au fost luate în serios. Ofițerilor Scotland Yard cărora le revine sarcina de a-i păzi pe Meghan, Harry și pe fiul lor nu le este respectată fișa postului. Aceștia spun că au ajuns un fel de angajați buni la toate…

Citește și: Dezastru pentru Kate si William! Meghan si Harry au luat decizia. Cosmar pentru Casa Regala!

Echipa, care a zburat în Canada pentru a le asigura protecția Ducilor de Sussex, este formată din formată din 15 gărzi de corp, iar obligația de a le face lui Meghan și Harry și cumpărăturile este inexistentă în fișa postului.

Așadar, ofițerii Scotland Yard sunt deranjați că au fost degradați la statutul de oameni buni la toate, considerând că sunt tratați ca niște slugi.

Și cum mutarea familiei Prințului Harry în Canada va costa plătitorii de taxe între 3 și 6 milioane de lire pe an (chiar dacă ei au afirmat că vor plăti bodyguarzii din banii proprii), aceste vești au creat încă un val de nemulțumire.

Conform publicației The Sun, care citează o sursă din proximitatea familiei regale, nu e în regulă ce se întâmplă în Canada.

„Deși băieții sunt fericiți să se afle acolo și să-și facă treaba, există totuși senzația că se ocupă de prea multe treburi domestice, cum ar fi ridicarea mâncării de la takeaway sau cumpărarea produselor de băcănie”, a spus ofițerul.

Scurgere în Familia Regala a Marii Britanii. Sunt ofițeri de protecție și pază, și cu asta ar trebui să se ocupe…

„Sunt ofițeri de protecție și pază, și cu asta ar trebui să se ocupe, nu cu comisioane și cumpărături”, a mai adăugat sursa.

Ofițerul a ținut să mai puncteze un aspect, extrem de important, legat de felul cum Ducii de Sussex își folosesc angajații: „Este periculos tocmai pentru că, dacă s-ar întâmpla ceva, nu ar fi bine deloc dacă unul dintre ei ar fi plecat după cafea sau să facă unele cumpărături”.