Situația în cazul Caracal poate deveni explozivă. Nimic din ce am crezut până acum nu pare să fie adevărat. Însă oamenii din zonă se tem. Nu vor să vorbească pe față despre ce s-a întâmplat cu cele două fete dispărute.

Ca atare, a apărut în spațiul public o scrisoare care nu e semnată. Cel care a scris-o susține însă că știe adevărul despre ce s-a întâmplat cu prima fată dispărută, Luiza Melencu.

Anonimul susține că știe cum au fost plantate probele, în diverse locuri, în așa fel încât să rezulte că Luiza ar fi fost ucisă.

Același anonim anunță și cum a fost scoasă Luiza din caza groazei, din Caracal, așa cum a fost botezată casa lui Gheorghe Dincă.

Citește și:

Totul a fost dezvăluit la postul România TV. Anonimul susține că Dincă ar fi avut un complice, un bărbat din comuna Radomir.

Pe de altă parte, susține semnatarul scrisorii, Luiza a fost urmărită cu mult timp înainte de a fi răptită. Cei care au urmărit-o ar fi fost Dincă și acel bărbat din comuna sus-amintită.

”Au urmărit-o mai multe luni de zile până au luat-o la ocazie”, se arată în scrisoare.

”A văzut-o pe Luiza, i-a plăcut cum arată și au pus la cale amândoi să o ia pe Luiza”, a scris anonimul.

Cât privește scoaterea Luizei din casa groazei, asta s-ar fi întâmplat când Dincă nu era acasă. Fata a fost scoasă de alți doi bărbați. Anonimul susține că unul dintre ei ar fi fost fiul lui Dincă, alături de care ar fi fost o cunoștință de-a lui.

Citește și:

Atunci când au scos-o din casă, fata era adormită, nu ar fi opus rezistență, susține sursa. Luiza ar fi fost dusă spre Arad.

Pe de altă parte, avocatul familiei Melencu s-a arătat rezervat în ceea ce privește această scrisoare, însă crede că asemenea informații trebuie să fie totuși verificate de instituțiile abilitate.