Schimbări MASIVE la PRO TV. Doi oameni cheie, SCOȘI DIN ORGANIGRAMĂ

Schimbări MASIVE la PRO TV. Doi oameni cheie, SCOȘI DIN ORGANIGRAMĂ
Schimbări MASIVE la PRO TV. Doi oameni cheie, SCOȘI DIN ORGANIGRAMĂ
Autor:

Schimbări MASIVE la PRO TV. Doi oameni dintr-un departament-cheie de la Pro TV au fost scoși din organigramă.

Mişu Predescu, directorul de producţie al Pro TV, şi consultantul german pe producţie, Uli Baldauf, au fost scos din organigramă. Oficialii televiziunii au confirmat încheierea colaborării cu cei doi, menționând că vor să asigure mai multă flexibilitate şi autonomie fiecărei echipe de producţie.

“Confirmăm că Mişu Predescu şi Uli Baldauf vor încheia colaborarea cu Pro TV. Decizia de încheiere a colaborării este legată de reorganizarea structurii de lucru în cadrul departamentului de producţie, pentru a asigura mai multă flexibilitate şi autonomie fiecărei echipe de producţie.Poziţiile au fost închise ca rezultat al acestui proces de restructurare, aşadar nu vom căuta alte persoane care să preia responsabilităţile poziţiilor respective.Le dorim lui Mişu şi lui Uli mult succes în proiectele următoare!”

După o pauză de câţiva ani, Mişu Predescu revenise anul trecut în Pro TV, ca Head of Production, iar Uli Baldauf a fost consultant pe programe de la începutul lui 2012. Tot în ianuarie 2012 era numită ca director de programe Stella Litou, informează paginademiedia.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X