Schimbări de AMPLOARE la Kanal D. Combinația LETALĂ pregătită pentru NOUL SHOW de divertisment

Schimbări de AMPLOARE la Kanal D.  Combinația LETALĂ pregătită pentru NOUL SHOW de divertisment
Schimbări de AMPLOARE la Kanal D. Combinația LETALĂ pregătită pentru NOUL SHOW de divertisment
Autor:

Schimbări de AMPLOARE la Kanal D. Kanal D a făcut anunţul oficial despre Cosmin Cernat și Vladimir Drăghia! Sambata, 3 noiembrie, de la ora 23:15, va avea premiera cel de-al zecelea sezon al celei mai iubite emisiuni concurs din Romania, “Roata Norocului”.

Divertismentul de calitate s-a reflectat prin numarul urias de telespectatori pe care l-a adunat show-ul in fata micilor ecrane. Inregistrand chiar si  peste doua milioane si jumatate de telespectatori din intreaga tara, la fiecare editie, “Roata Norocului” ramane una dintre cele mai urmarite si longevive emisiuni concurs din Romania.

Valoarea cumulata a premiilor castigate de concurenti, dar si de invitatii emisiunii pentru cazurile sociale in beneficiul carora au invartit Roata, in cele noua sezoane difuzate pe parcursul anilor, a fost de aproape sase sute de mii de euro, constand in autoturisme, electronice si electrocasnice, premii in bani sau excursii in tara.

Incepand de saptamana viitoare, in noul sezon “Roata Norocului”, fanii emisiunii vor avea parte de surprize uriase: invitati de seama, muzica de calitate, premii uriase, toate acestea intr-un decor care duce divertismentul realizat la cele mai inalte standarde tehnice direct in casele telespectatorilor.

Prezentatorii show-ului, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, ii vor avea ca invitati in prima editie a celui de-al zecelea sezon pe Cosmin Cernat si Vladimir Draghia, care vor face echipa pentru gasirea si rostirea vocalelor si consoanelor potrivite.

Nu ratati, din 3 noiembrie, in fiecare sambata, de la ora 23:15, spectacolul total intr-un nou sezon al emisiunii “Roata Norocului”, prezentate de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, la Kanal D

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X