Schimbare surprinzătoare pentru Oana Tache. Vezi ce a decis trustul PRO

Schimbare surprinzătoare pentru Oana Tache. Vezi ce a decis trustul PRO
Schimbare surprinzătoare pentru Oana Tache. Vezi ce a decis trustul PRO

După o lungă carieră în televiziune și radio, Oana Tache face rocada: VJ-ita MTV se transformă în V Reporter la Vocea României, în fiecare vineri de la 20:30, începând cu 19 septembrie.

De la emisiunea Abracadabra (1992- 2001), la Școala Vedetelor (2004 – 2007), la roluri în producții precum Un Film Simplu, Doctori de Mame și Pariu cu Viața, cu peste 8 ani în care a întors pe toate fețele industria muzicală din România dar și pe cea internațională ca VJ MTV, Oana revine cu forțe proaspete pe micul ecran. I-a luat la întrebări în exclusivitate pe David Guetta, Moby, Faithless, Katy Perry, Shakira, Tiesto sau Armin van Buuren, iar acum va aduce pe micile ecrane cele mai hot informații din culisele Vocea României. În 22 de ani de televiziune, emisiuni LIVE la radio și TV, muzică, blogging, producție TV și marketing, Oana declară despre aceasta colaborare: “Sunt sigură că voi avea foarte multe de învățat și de la echipa de producție fiind pasionată de fenomenul televiziunii din toate punctele de vedere. Dacă pe foștii concurenți am avut ocazia să îi intervievez deja pentru MTV, abia astept să descopăr noul val de viitoare staruri- viitori artiști pe care îi vom vedea în videoclipuri la MTV.

Pregătită pentru o nouă provocare, cea mai longevivă VJ-ița MTV va fi în această toamnă colega de platou a lui Pavel Bartos și a antrenorilor Smiley, Moga, Loredana și Tudor Chirilă: “Mă bucur că voi fi alături de Bartoș și că împart experiența show-ului în care doar vocea contează cu artiștii care în timp mi-au devenit prieteni: Loredana, Moga, Smiley și Tudor Chirilă.” Va intra în camera concurenților pentru a aduce cele mai calde reacții, emoții și trăiri ale acestora în prim plan pentru că „job-ul” de V Reporter presupune să fii ochii și urechile publicului în culise, atât în direct la Vocea României dar și on-line pe vocearomaniei.protv.ro și pe pagina de facebook cu tot ce se întamplă în backstage, cu filmulețe și poze exclusive, cu emoții și lacrimi de fericire. Dacă la începutul verii modera matinalul – MTV FRESH MORNING LIVE, prezentatoarea declară: „Mi-am dorit foarte mult să fac parte din echipa Vocea României! Dacă mă întrebai la începutul anului ce mi-aș dori, îți spuneam că visez la asta. Pe cuvânt! Este cel mai impresionant show TV muzical la nivel mondial, iar anul acesta în România cu siguranță va bate toate recordurile de audiență!”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X