Schimbare neașteptată! O celebră jurnalistă revine pe sticlă. Vedeta se întoarce și nu va prezenta un reality-show, așa cum ne-a obișnuit, ci dorește să fie moderatoare TV.

Adriana Bahmuțeanu iese din vacanța prelungită și se întoarce pe micile ecrane. Încă nu a divulgat din ce proiect va face parte, însă dorște o emisiune de televiziune care să o reprezinte.

Schimbare neașteptată! Îmi doresc să fiu moderatoare, să fac ce am învățat

“Nu pot să zic că acum am mai mult timp pentru mine, fiindcă nu am timp cum mi-aș dori. Am multe proiecte. Mi-aș dori să merg la pilates, la yoga, la înfrumusețare, unde mă duc doar de nevoie și de bun simț, nu sunt neapărat fan al saloanelor. N-am timp de toate astea, dar aș vrea să călătoresc mai mult și chiar îmi doresc o emisiune de televiziune care să mă reprezinte.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Nu vreau să prezint un reality-show. Îmi doresc să fiu moderatoare, să fac ce am învățat. Am evenimente private, am nunți, zile de orașe, mai și cânt, am parodii, dar vreau și emisiune TV, să fie și aia, să câștigăm bani frumoși”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Libertatea.