evzmonden.ro Web analytics

Schimbare la “Vocea României”. PRO TV a decis!

Schimbare la “Vocea României”. PRO TV a decis!
Schimbare la "Vocea României". PRO TV a decis!

Mai sunt două zile până când cea mai bună competiție a vocilor va răsuna în casele tuturor românilor, iar Pavel Bartoș, gazda emisiunii, este nerăbdător să vadă prima ediție a celui de-al șaselea sezon Vocea României alături de colegi și prieteni.

Sezonul cu numărul şase începe cu mici schimbări. Conducerea a decis ca această emisiune să înceapă mai devreme și să se difuzeze şi în weekend. Mai exact, Pavel Bartos va spune: Sa fie voce!, vineri și duminică, de la 20.30.

”Începem mai devreme anul acesta așa că, pentru prima dată, nu voi avea spectacol la teatru și voi urmări prima ediție Vocea României împreună cu toată echipa care lucrează la această producție. Aștept cu nerăbdare și emoție. Sunt curios de reacția publicului care, din ce știu eu, așteaptă cu aceeași nerăbdare un nou sezon. Vorba aia… gând la gând cu bucurie! J”, a spus Pavel Bartoș.

Telespectatorii vor avea parte de foarte multe surprize anul acesta, noutăți, concurenți plini de ambiție și patru antrenori gata de lupta supremă pentru cele mai bune voci.

”Sezonul ăsta avem de toate, dar, trebuie să recunosc, m-a impresionat mai mult ca niciodată perseverența unor concurenți, dar și ambiția lor. Mai multe sezoane la rând au fost respinși, nu au renunțat nicio clipă la visul lor, s-au pregătit intens, iar anul acesta au venit hotărâți și au întors patru scaune. S-au depășit pe ei, e impresionant. De fiecare dată mă întreb de unde o sa mai vină voci și întotdeauna sunt la fel de surprins. Nația asta e un izvor inepuizabil și nesecat de talente atât vocale, cât și de altă natură. Bineînțeles, antrenorii, parcă mai mult ca oricând, își doresc să demonstreze că pot câștiga marele trofeu Vocea României. Tudor să arate că-l poate câștiga pentru a treia oara, Marius Moga vrea să-i demonstreze contrariul, Loredana are ambiție cât doi la un loc, iar Smiley vrea să profite de neatenția celorlalți și să fie învingător. Așa că, zic: popor de voce însetat, te-am pupat! Și te aștept să te pui pe vizionat!”, a completat Pavel Bartoș.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X