Schimbare de ultim moment la trustul Intact. Prezentatoare TV, înlocuită. „Păţesc des asta în viaţă…”

Schimbare de ultim moment la trustul Intact. Prezentatoare TV, înlocuită. „Păţesc des asta în viaţă…”
Schimbare de ultim moment la trustul Intact. Prezentatoare TV, înlocuită. "Păţesc des asta în viaţă..."
Autor:

Schimbare de ultim moment la trustul Intact. Din cauza unor proiecte personale care nu suportă amânare, actriţa Iuliana Călinescu, prezentatoarea emisiunii Dragoste fără secrete, de la Antena Stars, i-a predat ştafeta la cârma emisiunii actriţei Bianca Sârbu.

„Iuliana, îmi dai o misiune grea, şi observ cã pãţesc des asta în viaţã! La mine nu vine nimic uşor, pe tavã!”, a glumit Bianca, încã de când a pãşit în platoul emisiunii. „O sã fie greu, sper sã ne împrietenim, deşi ştiu clar cã nu am voie sã ţin cu nimeni, însã dacã nu suntem prieteni şi nu ne înţelegem bine, eu nu pot sã funcţionez!”, le-a spus vedeta Antena Stars concurenţilor.

„Am convingerea cã vom petrece frumos împreunã urmãtoarele zile şi cã veţi gãsi în mine sprijinul de care aveţi nevoie pentru a merge mai departe, în cele 85 de zile care au mai rãmas din aceastã competiţie!”, a mai completat îndrãgita actriţã a Teatrului de Revistã Constantin Tãnase.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X