Scena politică, zguduită din temelii. Care sunt intențiile lui Rareș Bogdan

Scena politică e zguduită din temelii. În interiorul partidului PNL se duc lupte intense între taberele pro și contra Orban, iar președintele României dorește schimbări rapide în Parlament.

Fostul jurnalist este în acest moment prima vioară în PNL în materie de notorietate și comunicare. Conform mai multor surse, acesta își dorește foarte mult ca după ce-și termină mandatul Klaus Iohannis, el să fie candidatul liberalilor pentru alegerile prezidențiale. Iar pentru a ajunge președinte are nevoie de un parcurs politic foarte bun în următoarea perioadă, dar și de susținerea unui întreg sistem, cel care l-a sprijinit și pe Klaus Iohannis.

Rareș Bogdan a recunoscut că nu-și dorește să candideze la Primăria Capitalei din partea PNL

Citește și: Întâlnire Iohannis-Reuven Rivlin. Ce s-a discutat? Breaking News

Într-un interviu acordat la Digi24, care nu a fost difuzat încă, Rareș Bogdan a recunoscut că nu-și dorește să candideze la Primăria Capitalei din partea PNL. Însă dacă i-o va cere Klaus Iohannis va face acest lucru. El a subliniat că șeful statului este singurul care l-ar putea determina să intre în lupta de la alegerile locale, dar că speră totuși să nu-i ceară asta.

Citește continuarea…