SCANDALUL URIAȘ din cauza unei manele cu 17 milioane de vizualizări continuă!  Maneaua „Curwa”, cântată de Dani Mocanu a strâns aproximativ 17 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube.

Asociația Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA spune că piesa reprezintă discriminare pe criteriul sex și instigare la violență. În acest sens, asociația a făcut o reclamație la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Asociația menționată mai sus vor ca Dani Mocanu să fie sancționat contravențional și mai mult, să-și  retragă melodiei din spațiul public. Potrivit acestora, piesa reprezintă „discriminare pe criteriul sex și instigare la violență și are ca efect crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante, umilitoare și ofensatoare la adresa femeilor, cu atât mai mult cu cât mesajele transmise prin versurile și videoclipul melodiei Curwa sunt din partea unui artist cunoscut publicului larg, care legitimează astfel și încurajează atitudinile misogine”, potrivit HotNews.ro.

Citește și: Dani Mocanu, umilinta suprema. Regele Youtube-ului a fost scuipat si batut