Scandalul momentului în media! Carmen Brumă a făcut un denunț Scandalul momentului în media!  Acuzațiile sunt grave.

Scandalul momentului în media! Carmen Brumă, soția cunscutului prezentator Mircea Badeacare, a explicat ăntr-o postare pe o rețea de socializare că „toate „știrile” de pe FB în care eu promovez produse de slăbit sunt minciuni!”

În acest sens, vedeta TV a făcut o plângere penală împotriva celor care s-au folosit de imaginea ei pentru a promova rețete și produse de slăbit.

„Toate „știrile” de pe FB în care eu promovez produse de slăbit sunt minciuni! Mâine vă arăt plângerea penală pe care o voi depune prin avocații mei! Impostorii au site-ul îneregistrat în Rusia și o firmă cu multe datorii la Stat în Iași! Vă rog nu vă lăsați înșelați! Din respect pentru cei care mă urmăresc, voi folosi toate mijloacele juridice pe care Statul român mi le pune la dispoziție pentru a opri această înșelătorie! Nu fac asta pentru bani, vreau doar să nu se mai folosească de imaginea mea pentru a păcăli oamenii!”, explica recent Carmen Brumă pe Facebook.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

La scurt timp, Brumă a postat plângerea penală pe contul său personal de Instagram, cu următorul mesaj: „ASA CUM AM PROMIS! Aceasta este plangerea penala pe care am depus-o astazi prin avocatii mei impotriva celor care se folosesc ilegal de numele meu pentru a vinde produse de slabit de care nu am auzit in viata mea si care pot pune in pericol sanatatea multor oameni!

CE A DEPINS DE MINE, AM FACUT, PE CHELTUIALA MEA SI FARA A CERE DESPAGUBIRI FINANCIARE!
Acum e randul justitiei sa puna capat inselatoriei! #justice#fightforyourrights”, potrivit capital.ro.