Scandalul în cazul legendarul Caniggia ia amploare! Mariana Nannis, soţia acestuia,  a făcut o nouă dezvăluire uimitoare. Declarațiile făcute s-au viralizat instant.

Recent, Mariana Nannis, soția legendarului Claudio Caniggia, fost fotbalist argentinian, care juca pe postul de atacant sau mijlocaș, a spus că acesta a părăsit domiciliul conjugal pentru a trăi alături de altă femeie, care îi oferă droguri zilnic. Acum, într-un interviu acordat, soția fostului fotbalist a făcut dezvăluiri halucinant. Ea spune că a fost nevoită să avorteze din cauza lui Caniggia.

Potrivit prosport.ro, Sofia Bonelli, amanta lui Caniggia, a devenit celebră în America de Sud. Până de curând, aceasta lucra la o revistă locală, intitulată Viva, pe post de redactor. Era responsabilă de rubrica de modă, însă apropiaţii spun că mereu a fost pasionată de fotbalişti.

Citește și: Ce-a fost și cum a ajuns unul dintre cei mai mari fotbalişti români. Este de nerecunoscut

Într-un interviu acordat jurnalistei Susana Gimenez, soţia a dezvăluit câteva detalii incredibile care i-au marcat viața: „Azi, aş fi avut un fiu în vârstă de 12 ani. M-a împins pentru un pachet de cocaină. Nu i-a păsat că eram însărcinată în două luni şi jumătate. Mi-a omorât copilul”.

În aceeași emisiune, Mariana Nannis a detaliat momentul: „M-a împins într-o maşină, pentru că nu l-am lăsat să intre în casă. I-am spus că nu era cazul să facă asta. Eu nu mă droghez, nici copiii mei. I-am spus <<Dacă vrei să te droghezi, du-te la bordel>>

A doua zi, o persoană a venit pentru a-mi face masaj, iar atunci am simţit că mi s-au încălzit picioarele. Când m-am uitat, eram plină de sânge. Am fost nevoită să apelez la avort fără anestezie! Nu-i doresc ce am păţit eu nici celui mai mare duşman. Am stat în patul de spital timp de 40 de zile, iar el (n.r. – Caniggia) nici măcar nu a venit să mă vadă”, a adăugat Mariana Nannis