Scandalul cu o celebră vedetă de la Pro TV ia amploare. Este acuzat de violenșe, consum de alcool și…

În urmă cu câteva luni bune, Samuel Le Torriellec, juratul Pro TV, și-a anunțat soția că intenționează să divorțeze imediat după ce s-a cuplat cu o doctoriță. Scandalul dintre cei doi s-a întețit, iar divorțul a fost inevitabil. Acuzațiile sunt extrem de grave.

Procesul de divorț dintre Samuel Le Torriellec și soția sa, Georgiana, a ajuns la faza audierii martorilor. Fosta parteneră de viață a bucătarului a cerut magistraților să constate culpa exclusivă a fostului jurat de la Masterchef, anunță Cancan.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Potrivit unor surse din mediul judiciar, o prietenă apropiată familiei a relatat în fața instanței de judecată că a asistat la dese crize de violență din partea celebrului chef, în special violențe verbale și sporadic fizice. Aceasta ar fi indicat că Samuel a părăsit domiciliul conjugal și s-a mutat cu doctorița Roxana Bohiltea pe care a cunoscut-o într-o vacanță în Mauritius, unde ambii au fost cu fostele familii. Mai mult decât atât, prietena fostului cuplu ar fi susținut că Samuel consuma în permanență alcool, substanțe interzise și dispărea fecvent din căminul conjugal.

„Nu știu dacă l-am văzut vreodată treaz. A promis în fața mea că va merge la dezintoxicare, dar a plecat cu amanta!”, ar fi declarat apropiata celor doi în fața magistraților.

Cunoscutul jurat de la PRO TV și-ar fi consolidat relația cu noua parteneră, Roxana Bohiltea, de profesie medic primar, având specialitatea obstetrică-ginecologie. Foarte apreciată în branșă și extrem de respectată. Anul trecut, în martie, la nici o lună distanță de francez, doamna doctor a intentat, la rândul ei, divorț. Vrea să-și continue viața alături de Samuel Le Torriellec, după toate probabilitățile.