Scandalul continua in familia regretatului Dumitru Tinu! Mama lui Andrei Tinu, DEZVALUIRI SOCANTE: „M-a impins pe scara si s-a infipt in parul meu”

Scandalul continua in familia regretatului Dumitru Tinu! Mama lui Andrei Tinu, DEZVALUIRI SOCANTE: „M-a impins pe scara si s-a infipt in parul meu”
Scandalul continua in familia regretatului Dumitru Tinu! Mama lui Andrei Tinu, DEZVALUIRI SOCANTE: "M-a impins pe scara si s-a infipt in parul meu"

Scandalul continua in familia regretatului Dumitru Tinu! Mama lui Andrei Tinu ii aduce acuzatii extrem de grave nurorii sale: „M-a impins pe scara si s-a infipt in parul meu”.

Prezenta in cadrul emisiunii ‘Agentia VIP’, difuzata de Antena Stars, Emilia Iucinu a oferit declaratii spumoase despre relatia cu nora sa. Printre altele, femeia sustine ca Alberta, fosta sotie a fiului sau, ar fi agresat-o.

„Alberta m-a împins pe scară și s-a înfipt în părul meu. Tot ce am putut să fac a fost să-i dau un cap în gură”, a spus Emilia Iucinu, conform spynews.ro.

„Eu încercam să îi spun ce îl va aștepta. Atunci am acceptat-o în casă. Fata stătea la mine, Eva avea câteva luni. Ei stăteau cu chirie pe undeva, iar fetița era la mine. M-a chemat să stau cu fetița, când avea treabă. Am luat-o de multe ori acasă. 

I-am zis că e săracă, ia-o. Era „măicuță, în sus, măicuță în jos”. Cu o pungă a venit și a plecat cu sacul. Am zis că merg la cununie, să mă opun. Sub formă de glumă, dar am început să o simt, ea să se comporte altfel. Le-am zis să nu se căsătorească și începuse să prindă niște rădăcini, să-l prindă pe Andrei foarte bine”, a afirmat Emilia Iucinu.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Sotul meu a facut o criza de inima și a venit salvarea la urgenta după o noapte alba la urgenta a fost dus intr’un salon de cardeologie și a fost așezat pe un pat înclinat nu am putut ajunge la el deci a doua zi la ora 15 cind este voie nu-i dăduse nimeni nici măcar o gura de apa nu a vrut sa mâine în pat stătea în poziție curbata din cauza patului era agitat și noaptea în jur de ora 3 a căzut din pat și a murit , are o gaura cu vinataile la cap și un pic este îndoit ca și cum ar fi rupt am încercat sa vorbesc cu cineva dar a itors spatele și a plecat , pur și simplu spital ul este plin și stau ascunși Se intimpla în Spitalul de urgenta Bacau degeaba au mărit salariile nu le merta mie cine îmi mai da sotul înapoi? ?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X