evzmonden.ro Web analytics

Scandalul continua in familia regretatului Dumitru Tinu! Mama lui Andrei Tinu, DEZVALUIRI SOCANTE: „M-a impins pe scara si s-a infipt in parul meu”

Scandalul continua in familia regretatului Dumitru Tinu! Mama lui Andrei Tinu, DEZVALUIRI SOCANTE: „M-a impins pe scara si s-a infipt in parul meu”
Scandalul continua in familia regretatului Dumitru Tinu! Mama lui Andrei Tinu, DEZVALUIRI SOCANTE: "M-a impins pe scara si s-a infipt in parul meu"

Scandalul continua in familia regretatului Dumitru Tinu! Mama lui Andrei Tinu ii aduce acuzatii extrem de grave nurorii sale: „M-a impins pe scara si s-a infipt in parul meu”.

Prezenta in cadrul emisiunii ‘Agentia VIP’, difuzata de Antena Stars, Emilia Iucinu a oferit declaratii spumoase despre relatia cu nora sa. Printre altele, femeia sustine ca Alberta, fosta sotie a fiului sau, ar fi agresat-o.

„Alberta m-a împins pe scară și s-a înfipt în părul meu. Tot ce am putut să fac a fost să-i dau un cap în gură”, a spus Emilia Iucinu, conform spynews.ro.

„Eu încercam să îi spun ce îl va aștepta. Atunci am acceptat-o în casă. Fata stătea la mine, Eva avea câteva luni. Ei stăteau cu chirie pe undeva, iar fetița era la mine. M-a chemat să stau cu fetița, când avea treabă. Am luat-o de multe ori acasă. 

I-am zis că e săracă, ia-o. Era „măicuță, în sus, măicuță în jos”. Cu o pungă a venit și a plecat cu sacul. Am zis că merg la cununie, să mă opun. Sub formă de glumă, dar am început să o simt, ea să se comporte altfel. Le-am zis să nu se căsătorească și începuse să prindă niște rădăcini, să-l prindă pe Andrei foarte bine”, a afirmat Emilia Iucinu.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X