În urmă cu două ediții, Bianca Drăgușanu a afirmat într-un filmuleț că singura vedetă din platou este Andreea Tonciu. Deasemenea, Drăgușanu a afirmat că celelalte concurente „sunt niște sorcove”. Colegele Andreei Tonciu din concursul „Bravo, ai stil!” s-au arătat deranjate de această afirmație.

Tonciu a primit foarte multe mesaje negative din partea fanilor emisiunii, pe rețelele de socializare. Fosta asistentă TV, însă, insistă să-i ia apărarea prietenei sale, Bianca Drăgușanu.

Tonciu a declarat în emisiunea de joi că Bianca nu a jignit pe nimeni. „Nu contează ce am aprobat sau n-am aprobat. E prietena mea, m-a etichetat și din respect pentru ea am postat la mine pe Instagram. Consider că prietena mea nu a făcut o jignire.”

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Mai mult, în mod ironic, ea insistă să dea expresiei „a fi o sorcovă”, un sens pozitiv. „Dacă vă uitați în DEX, sorcova e ceva foarte frumos: flori împodobite. Le-a numit că sunt ca niște flori împodobite. (…) Este strict părerea ei și o respect. Ea mi-a zis că sorcova nu e o jignire. Nu vă vede altfel, a zis că vă vede ca niște sorcove pentru că sunteți foarte colorate, a declarat Andreea Tonciu.