evzmonden.ro Web analytics

SCANDALUL ANULUI de la Vocea României! Unul dintre jurați a EXPLODAT și a dat totul în vileag : „Am auzit că și producția face tot posibilul ca eu să nu câștig…”

SCANDALUL ANULUI de la Vocea României! Unul dintre jurați a EXPLODAT și a dat totul în vileag : „Am auzit că și producția face tot posibilul ca eu să nu câștig…”
SCANDALUL ANULUI de la Vocea României! Unul dintre jurați a EXPLODAT și a dat totul în vileag : „Am auzit că și producția face tot posibilul ca eu să nu câștig...”

SCANDALUL ANULUI de la Vocea României! Unul dintre jurați a EXPLODAT : „Am auzit că și producția face tot posibilul ca eu să nu câștig…”

Dezamăgiți de ieșirea din concurs a lui Ștefan, din echipa lui Tudor Chirilă, admiratorii i-au criticat dur decizia juratului, ba mai mult, au apărut zvonuri conform cărora producătorii de la emisiune ar face tot posibilul ca artistul să nu câștige pentru a patra oară concursul de la „Vocea României”.
Anul acesta, Tudor Chirilă i-a avut ca semifinașiști pe Ștefan Știucă și Meriam Jane, o tânără care locuiește în Italia, dar care provine din Nigeria, și cu care a reușit să ajungă până în finală. După semifinală, despre Chirilă s-a spus că l-ar fi defavorizat pe Ștefan cu melodia aleasă, preferând-o pe Meriam Jane, iar antrenorul a ținut să explice această extremă teorie.

„Foarte multă lume a fost dezamăgită de ieşirea din concurs a lui Ştefan, chiar şi eu am fost dezamăgit. Totuşi vreau să punctez un lucru care nu-mi place şi care oarecum mă jigneşte, această eternă teorie a conspiraţiei care. Eu am datoria să explic încă o dată. Cei care mă cunosc bine, şi am pretenţia că publicul meu mă cunoaşte destul de bine, ştiu că n-aş face niciodată parte dintr-un show aranjat. În al doilea rând, ca antrenor cred că am demonstrat în cei patru ani că sunt preocupat de momente frumoase şi de momente care să ridice calitatea acestui show“.

„Mă jigneşte cumva, uşor, pot trece peste asta, ideea că aş putea favoriza pe cineva. Mai mult, în finală cu Jane sunt cel mai puţin favorit, pentru că ştim foarte bine că există o mare parte de public care nu trece peste un naţionalism pe care eu nu-l înţeleg sau peste ideea că concurentul care câştigă «Vocea României» ar trebui să fie român, deşi regulamentul permite oricui să participe. Eu cred că vocea ar trebui să conteze şi cred că a contat vocea şi momentul. Şi cred că Jane a avut momentul serii… Şi pentru mine ar fi fost mult mai uşor cu Ştefan. Asta mă face să mă amuz. Cum aş fi putut să-mi sabotez singur posibilitatea de a avea o poziţie mai bună pentru trofeu împingând-o înainte pe Jane, ştiind că ea are un handicap în faţa celorlalţi concurenţi?“, a adăugat el.

Referitor la zvonurile conform cărora producătorii de la emisiune ar face tot posibilul ca artistul să piardă acest concurs, antrenorul a spus că ar vorbi imediat despre acest aspect.

Şi cei care mă cunosc ştiu că nu poate nimeni să-mi pună pumnul în gură. Eu am fost educat că trebuie să spun întotdeauna ce gândesc. „Speak up your mind” este unul dintre sloganurile mele, chiar dacă asta nu mi-a adus întotdeauna avantaje. Eu sunt un om destul de corect şi mă deranjează foarte tare când mi se pune la îndoială corectitudinea, dar în acelaşi timp nu pot să trec peste faptul că fiecare este liber să gândească ce vrea, cum vrea şi când vrea“, a încheiat Tudor Chirilă, citat de libertatea.ro.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Cea mai EFICIENTĂ dietă de SLĂBIT a Mirabelei Dauer! Face acest lucru de TREI ANI

Tudor Chirilă: “Este o adunătură de golani care se face că dezbate”

Frumoasa Nicole Scherzinger şi campionul de Formula 1, Lewis Hamilton, au un copil | GALERIE FOTO

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X