Meghan Markle nu mai are limite! Ultimul gest făcut de Meghan Markle a uimit Regatul Unit. Este Scandalos ce a putut face fosta actriță.

Scandalos! Meghan Markle nu mai are limite! Meghan a acceptat să apară într-un reality show. Ellen DeGeneres a anunțat că va avea primul interviu cu soția lui Harry. Întrebată dacă este încântată să o intervieveze pe Meghan, Ellen a răspuns: „Sigur, sunt încântată”. Astfel, se confirmă zvonurile potrivit cărora Meghan va avea un interviu cu Ellen.

Legat de interviul cu Ellen DeGeneres, Markle și-a anunțat apropiții, anunță dailymail.co.uk.

Citește și: Ducele și Ducesa de Sussex, impecabili, la prima apariție oficială în Anglia. Au fost starurile evenimentului!

„Meghan a spus că Ellen înțelege durerea și suferința ei”, mai spun sursele britanicilor. „Ellen și Meghan au discutat deja despre un interviu”, a confirmat o altă sursă apropiată de Ellen.

Cele două s-au întâlnit din întâmplare la un adăpost de câini din Los Angeles, unde Ellen a încurajat-o pe Meghan să adopte primul ei câine, iar femeile au rămas în contact de atunci.

Ellen și soția ei, Portia de Rossi au făcut chiar o deplasare la Londra pentru a-i vizita pe prințul Harry și Meghan după nașterea lui Archie, subliniind în show-ul său: „Îi văd atacați și nu este corect. Sunt doi dintre cei mai plini de compasiune oameni pe care-i cunosc, fac atât de mult pentru lume”.

O sursă din cadrul emisiunii „Ellen Show” a declarat, de asemenea, pentru DailyMail că interviul se va face într-o locație secretă, deoarece „studioul prezintă prea multe provocări”, adăugând: „Ellen are un mod de a face lucrurile să se întâmple. În plus, Ellen a spus clar personalului ei că Meghan este una dintre cele mai drăguțe, cele mai reale persoane pe care le-a cunoscut vreodată și că Harry este la fel”.