SCANDALOS! Andreea Bălan s-a pozat pe patul de spital. Iulia Albu o CRITICĂ DUR: „ Se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată…”

După ce Andreea Bălan a anunțat că se externează, ea a postat o fotografie în care apare într-o fotografie realizată parcă pentru coperta unei reviste, iar Iulia Albu a lansat critici extrem de dure la adresa artistei, care recent a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, fiind resuscitată timp de un minut.

„Gata, dupa o saptamana de stat in spital, azi ma externez si sper sa fiu bine de acum incolo. Mesajele voastre frumoase si de incurajare au contat enorm si m-au ajutat sa am ganduri pozitive. Abia astept sa imi pup fetitele”, a scris Andreea Pe Facebook

„Diva ni se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată, machiată, coafată și cu vedere largă la cămășuța suflecată „poale-n brau” care dezgolește piciorușul cu ciorapii compresivi și branulă în venă. Domnișoara îl va întrece în curând și pe Bote la articole în presă și postări despre propria sănătate.

Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare și ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-și pierde viața, că să înțelegem și noi ce anume personal a repus-o în 3 secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieșit deja revista?!”, a scris Iulia Albu pe blogul personal.