evzmonden.ro Web analytics

SCANDAL URIAS! Un nou CAZ de HARTUIRE SEXUALA explodeaza. Elena Basescu face ACUZATII DURE

SCANDAL URIAS! Un nou CAZ de HARTUIRE SEXUALA explodeaza. Elena Basescu face ACUZATII DURE
SCANDAL URIAS! Un nou CAZ de HARTUIRE SEXUALA explodeaza. Elena Basescu face ACUZATII DURE

Elena, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, şi-a acuzat antrenorul de fitness că ar fi hărţuit-o sexual. Aceasta a făcut plângere la conducerea sălii de sport.

Antrenorul de fitness acuzat că ar fi hărţuit-o sexual pe Elena Băsescu afirmă, la rândul lui, că nici aceasta nu a fost uşă de biserică, intrând în joc, pentru a se plânge, în cele din urmă, conducerii, pe nedrept.

În final, s-a încercat a fi înăbuşit, aşa că antrenorul de fitness a rămas fără loc de muncă.

Nu ar fi pentru prima dată când Elena Băsescu porneşte un scandal în care bărbaţii pică la mijloc, deoarece acum ceva timp, aceasta a fost suspectată că ar fi lansat nişte zvonuri pentru a-i distruge relaţia prietenei sale Giulia.

„Elena i-a zis Giuliei că i-a scos vorbe în oraş că, atunci când merge la sală, după antrenament îl vizitează în apartamentul său pe tânărul bărbat. Giulia a rămas mască, că nu a zis nimănui aşa ceva, că de unde şi până unde”, au declarat surse apropiate de EBA la acea vreme.

Syda a fost inflamat de ea, enervându-se şi creându-se o atmosferă de mare încordare în cadrul grupului. Care e adevărul? “Este modus-ul operandi tipic al Elenei. La ea se dau toţi, toată lumea o vrea, cu cât sunt unii mai apropiaţi, brusc, îi acuză, şi creează un mega tămbălău. E expertă în haos. A făcut-o de multe ori. De cele mai multe ori am crezut că are fantasme. Pentru că povestea atât de convingător, încât nu aveai cum să nu crezi”, a declarat pentru Cancan o sursă foarte apropiată de cuplul.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X