Scandal uriaș în media! Deliei Rexha a avut prima replică despre relația cu soțului Oanei Roman. A existat sau nu o relație amoroasă între cei doi?

Scandal uriaș în media! După zvonul apărut în lumea mondenă despre o posibilă relație între soțul Oanei Roman și cântăreața de manele, Deliei Rexha a avut prima reacție în media. Ea a mărturisit că a fost contactată de mai multe ori de ginerele fostului premier al României Petre Roman, cel mai recent fiind în urmă cu câteva zile.

Scandal uriaș în media! A zis că relația dintre ei doi nu mai merge

„A zis că relația dintre ei doi nu mai merge. Și eu l-am întrebat de ce nu mai merge și de ce nu mai vrea să fie cu ea și a zis că relația nu mai merge de vreun an de zile”, a spus Delia Rexha pentru spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Soțul Oanei Roman se apără în scandalul în care a fost implicat. S-a vehiculat în showbiz-ul din România că „a călcat strâmb”, iar Marius spune că nu este nimic adevărat. Soțul vedetei TV a adăugat că este vorba de o conversație mai veche despre care spune că a avut loc cel mai probabil când se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat Marius Elisei, potrivit sursei menționate.

Declarația fostului manechin vine după ce soția sa, Oana Roman, a declarat la TV că respectivele mesaje sunt doar aberații și nimic mai mult.