Scandal uriaș în media. Afirmațiile Cristinei Șișcanu au devenit virale: „Mă prinde de mâini și mă…!”

Scandal uriaș în media. Soția lui Mădălin Ionescu participă la competiția sportivă Survivor România. Pentru că tensiunea crește cu fiecare etapă, soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit și s-a certat cu Lola, potrivit cancan.ro.

Scandal uriaș în media. Hei hei hei. Ce-i asta? Gata, nu joc

„Hei hei hei. Ce-i asta? Gata, nu joc. Gata, nu joc. Mă ține de mână. Mă prinde de mâini și mă ține. Nu este ok ”, a declarat Cristina Șișcanu, cu câteva clipe inainte de a se dezlega la ochi și a-și anunța decizia de a nu mai juca.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

După încurajările făcute de colegii săi, a revenit în joc, însă tot a pierdut în fața Lolei.

În același concurs,  Cristina Șișcanu a mai avut o reacție dură la adresa războinicul Andi, având un schimb dur de replici, după accidentarea lui Augustin Viziru.

„Să stai să râzi ca fraierul când un om suferă, trebuie să fii chiar… Nu contează dacă râde de el sau nu. Nu ai voie să râzi când un om e în suferință!”, a mentionat Cristina Șișcanu, la moementul respective. „Îmi zici tu ce am voie și ce nu am voie?!”, a venit si replica lui Andi. „Nu te certa cu mine, că nu ești în măsură. Te rog frumos! Nu ai treabă cu mine!”, a mai spus Cristina Șișcanu, între timp intervenind și alți colegi.