Scandal urias in familia regretatului Dumitru Tinu! Fiul jurnalistului isi acuza SOTIA de INFIDELITATE: „Am prins-o cu alt barbat”

Scandal urias in familia regretatului Dumitru Tinu! Fiul jurnalistului isi acuza SOTIA de INFIDELITATE: „Am prins-o cu alt barbat”
Scandal urias in familia regretatului Dumitru Tinu! Fiul jurnalistului isi acuza SOTIA de INFIDELITATE: "Am prins-o cu alt barbat"

Scandal urias in familia regretatului Dumitru Tinu! Fiul jurnalistului isi acuza SOTIA de INFIDELITATE: „Am prins-o cu alt barbat”.

Printr intermediul unui mesaj aparut pe pagina sa de socializare, Andrei Tinu isi acuza sotia de infidelitate si sustine ca deja a inaintat actele de divort.

Fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu dezvaluie ca si-a dorit un divort amiabil, insa sotia sa nu a fost de acord cu propunerea lui. Mai mult decat atat, pe langa acuzatia de infidelitate, Andrei Tinu sustine ca sotia sa i-a fi depus mai multe plangeri penale nefondate.

Consider că unele lucruri trebuie să rămână în #familie. Din acest motiv nu am vrut să fac publice anumite chestiuni legate de căsnicia (sau mai bine spus de finalul căsniciei) cu soţia mea. Am vrut să o protejez pe ea, dar mai ales pe copii, care, într-un final, sunt cei care vor avea cel mai mult de suferit.

Nu mai locuiesc cu soţia mea din martie 2018, de când ea a ales să plece în Franţa, lăsându-mă singur cu doi copii mici (Eva – 3 ani şi Mihai – 1 an). Ruptura definitivă s-a produs în 7 decembrie 2018, când am descoperit că aceasta m-a minţit în legătură cu un congres la care urma să participe la Viena. În realitate, congresul nu a existat şi ea s-a cazat la un alt hotel decât cel comunicat, într-o cameră plătită de un anume Daniel Referendaru, coleg de breaslă cu aceasta.

Am încercat, prin toate mijloacele, să găsesc o soluţie pentru o despărţire amiabilă, ca între doi oameni maturi (divorţ la notar, custodie comună şi domiciliul copiilor în casa unde au crescut până acum, cu posibilitatea ca mama lor să vină să îi vadă sau să îi ia oricând). Efortul şi deschiderea mea s-au lovit de orgoliul maladiv al soţiei care, simţindu-se vinovată, a venit pe o poziţie agresivă şi violentă, care s-a materializat în 3 plângeri penale la adresa mea şi o sesizare la Protecţia Copilului, toate cu caracter șicanatoriu şi abuziv. De atunci ameninţările şi hărţuirile nu au încetat.

Totul a culminat cu episodul plecării mele la Berlin, când, în permanenţă am fost urmărit, filmat şi ameninţat la tot pasul de fratele soţiei. Faptul că doresc să îmi refac viaţa, în condiţiile în care suntem despărţiţi de ceva vreme şi, pe deasupra, există şi o acţiune de divorţ pe rolul instanței de judecată, nu îi dă dreptul nimănui să mă hărţuiască!, a scris Andrei Tinu pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X