}

SCANDAL PE AEROPORT. Loredana Chivu: „EȘTI O FIGURANTĂ PLINĂ DE AERE ȘI…”

SCANDAL PE AEROPORT. Loredana Chivu: „EȘTI O FIGURANTĂ PLINĂ DE AERE ȘI…”
SCANDAL PE AEROPORT. Loredana Chivu: „EȘTI O FIGURANTĂ PLINĂ DE AERE ȘI…”
Autor:

SCANDAL PE AEROPORT. În urmă cu câteva zile, atunci când se întorcea din scurta vacanță pe care a petrecut-o în Barcelona, Loredana Chivu a avut parte de un episod extrem de neplăcut pe aeroport.

Mai exact, fosta animatoare, care a devenit celebra după ce a câștigat castingul pentru postul de asistenta TV a lui Dan Capatos, a fost apostrofată de un compatriot pe motiv că ar fi avut prioritate la îmbarcare.

”Loredana a fost înjurată de un român frustrat. Bărbatul a început să o înjure și să o jignească pentru că aceasta avea prioritate la îmbarcare. Din câte am înțeles, Loredana avea bilet la bussines class, iar respectivul a fost deranjat de acest lucru, a început să strige la ea «Esti o nesimțită, esti plină de figuri, esti o c#@vă. Ești o figurantă plină de aere și figuri», moment în care între cei doi a izbucnit o adevărată ceartă la care au luat parte și prietenele blondinei, printre care s-a numărat și Simona Trașcă. Au intervenit și polițiștii ca să calmeze spiritele. Vedeta a fost cât pe ce să nu mai fie primită în aeronavă”, potrivit cancan.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X