}

SCANDAL MONSTRU! Oana Roman a fost CRITICATA DUR: „Traim intr-o lume de minti bolnave si oameni plini de frustrari”

SCANDAL MONSTRU! Oana Roman a fost CRITICATA DUR: „Traim intr-o lume de minti bolnave si oameni plini de frustrari”
SCANDAL MONSTRU! Oana Roman a fost CRITICATA DUR: "Traim intr-o lume de minti bolnave si oameni plini de frustrari"

SCANDAL MONSTRU! Oana Roman a fost CRITICATA DUR: „Traim intr-o lume de minti bolnave si oameni plini de frustrari”

Prezentă la un concert al lui Pepe, Oana Roman s-a dezlănţuit cu adevărat. A cântat, a dansat şi s-a simţit foarte bine. Numai că nu toţi cei prezenţi au văzut cu ochi buni exuberanţa Oanei. Motivul a fost că acel concert a avut loc la o berărie din Bucureşti, iar Oana şi-a luat cu ea pe Maria Isabela, fiica ei de numai 5 ani.

Mai mult decât atât, vedeta și-a încurajat fetița să danseze pe masă, lucru care nu a fost tocmai pe placul fanilor săi, potrivit stirimondene.ro

Oana Roman a postat pe contul său de Instagram o înregistrare ce suprinde mmomentul în care micuța a început să danseze în voie pe masă, pe acordurile melodiilor interpretate de Pepe. clipul video este însoțit și de un mesaj. Înregistrarea cu fiica sa dansând pe masă a stârnit un val de reacții negative.

„ Nu prea reușesc să adorm in noaptea asta. Mă uit la filmulețul ăsta pe repeat și-mi dau seama că am reușit să fac măcar un lucru perfect în timpul existenței mele de până acum. Și sunt recunoscătoare! ? #isabelamea” , a scris Oana Roman pe respectiva rețea de socializare.

Momentul nu a fost gustat de internauți. Aceștia au reacționat în termeni duri, mustrând-o pe vedetă pentru decizia sa de a-și lăsa fetița să danseze pe masă.

„Dans pe masă în restaurant, noaptea, la cinci ani? Hmmm… Nu e tocmai o chestie perfectă. Fiecare părinte cum îl taie capul! Doar să nu vă mirați mai târziu de repercusiuni”, „Ce să zic… că ai făcut această minune e super, dar să lași copilul să danseze pe masă alături de cei care mâncau sau beau nu e ok. Să o faci public e și mai și” , a scris un fan.

Reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară. „E un copil care dansa pe muzica cântată live de cel pe care ea îl consideră membru al familiei. Era înconjurată de familia ei, e fericită și talentată și bună și deșteaptă și… trăim într-o lume de minți bolnave și oameni plini de frustrări și mâncați de propriile lor neîmpliniri” , a răspuns vedeta criticilor ce i-au fost aduse.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X