SCANDAL monstru la Casa Regală! După ultimele declarații făcute de prințul Harry cu privire la numărul de copii s-a declanșat un adevărat război între ducii de Sussex și cei de Cambridge, potrivit evz.ro.

Ultimul interviu apărut în revista Vogue, pentru care Meghan Markle este editor-invitat, în care Harry a declarat că el și soția sa plănuiesc să aibă cel mult doi copii, a creat un adevărat război între între ducii de Sussex și cei de Cambridge. Prințul Harry și Meghan Markle sunt acum acuzați că i-au jignit extrem de grav pe prințul William și pe ducesa Kate.

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

Presa britanică scrie că delcarațiile prințului Harry cu privire la numărul de copii sunt o jignire lipsită de tact la adresa fratelui și cumnatei sale.

Într-o discuție cu biologul specializat în primate Dr Jane Goodall, fiul cel mic al prințului Charles a declarat că, după ce a devenit părinte, sentimentele sale cu privire la mediu s-au schimbat foarte mult. Harry a explicat că a fost mereu interesat de protecția mediului, chiar și pe când doar își dorea să aibă copii.

„Dar nu prea mulți”, a spus Dr Goodall, iar prințul a răspuns că „doi, maximum”. Harry a punctat că, în opinia sa, lumea în care trăim este un loc împrumutat de la copii și că, pe măsură ce suntem mai inteligențiși mai evoluați, e nevoie să lăsăm lucrurile un pic mai bune pentru generațiile următoare.

Mai mult, de când au devenit soț și soție, presa i-a criticat deseori pe Harry și Meghan Markle pentru că ei înșiși au o „amprentă de carbon” foarte mare, având în vedere că folosesc un avion privat pentru a merge în America sau în diverse vizite, inclusiv în interiorul Marii Britanii.

Realizatorul emisiunii „Good Morning Britain”, Piers Morgan, a scris pe Twitter: „Oare este același Harry care folosea elicopterul pentru a merge de la Londra la Birmingham șia cărui celebrăsoție folosește avioanele private ale prietenilor pentru a traversa Atlanticul?”