Scandal monstru intre Delia si Bug Mafia! Fanii sunt in stare de SOC: „Nu vreau sa deranjez pe nimeni”

Scandal monstru intre Delia si Bug Mafia! Fanii sunt in stare de SOC: „Nu vreau sa deranjez pe nimeni”
Scandal monstru intre Delia si Bug Mafia! Fanii sunt in stare de SOC: "Nu vreau sa deranjez pe nimeni"

Invitata in cadrul unei emisiuni la radio, celebra cantareata Delia a recunoscut ca a avut parte de un conflict cu membrii trupei Bug Mafia. Acestia ar fi fost ca artista le-a imitat o piesa si i-au interzis sa mai fredoneze melodii din repertoriul lor.

Să știi că eu nu prea știu versuri de la BUG Mafia, știu doar refrenurile. Cheloo e greu de imitat, e greu. Pe Uzzi, de exemplu, pot să-l imit. Sunt voci imitabile și voci mai puțin imitabile.

Vezi că s-au supărat pe mine că am cântat odată o piesă și nu mă mai lasă să cânt nimic. Nu știu de ce. Am cântat o piesă de la ei. Știu că nu este interzis să faci asta, dar nu toată lumea se bucură și nu vreau să deranjez pe nimeni“, a mărturisit Delia la emisiunea de radio “Razi cu Rusu si Andrei”.

Delia Matache a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, apoi a mai lansat multe alte albume, în cariera solo. În 2015, mai multe din piesele sale devin hituri , artista fiind printre cele mai importante femei din industria muzicală și showbiz-ul românesc.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X