Scandal monstru in lumea manelelor! Aflat in plin scandal cu sotia sa, Roxana Dobre, Florin Salam a fost surprins intr-o ipostaza care lasa loc de interpretari.

În plin scandal amoros cu soția lui Roxana, manelistul a fost filmat în mașină cu o altă femeie, nimeni alta decât celebra dansatoare la bară, Larisa Bercea.

Se pare, însă, că nu e vorba de o infidelitate. Larisa apare în cel mai recent videoclip al lui Salam. Cu toate că au existat mai multe momente de tensiune în căsnicia lor, manelistul a întotdeauna că își iubește soția și că niciodată nu va putea cineva să o ia de lângă el.

Eu, în primul rând, o iubesc.

Citește și: BUG MAFIA, reacție incredibilă. Ce spune despre o posibilă colaborare cu Florin Salam și Nicolae Guță

„Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu – ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider – nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc.

Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea

Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut, despre Roxana Dobre, informează Cancan.