Scandal monstru cu Oana Zăvoranu. Actrița a RĂBUFNIT: „Toate nebunele debordează…”

Scandal monstru cu Oana Zăvoranu. Actrița a RĂBUFNIT: „Toate nebunele debordează…”
Scandal monstru cu Oana Zăvoranu. Actrița a RĂBUFNIT: „Toate nebunele debordează...”
Autor:

Scandal monstru cu Oana Zăvoranu! Actrița este extrem de supărată pe cei care vorbesc public de sentimente. Vedeta a declarat că românii trăiesc vremuri grele, însă toată lumea este pozitivă.

„Toate nebunele debordează de ‘Love’…’love my life’, ‘only good vibes’,’ love my family’… love everything, love my pain and trouble’, wtf?? Totul e numai ‘love’…dar în vieţile lor particulare de fapt, totul e numai ‘hate, hatăreala şi invidie. Trăim nişte vremuri de o ipocrizie vomitivă, în care nimeni nu se mai înjura cu nimeni,( vezi Doamne), nimeni nu mai e în competitie cu nimeni… toata lumea ‘se iubeşte’ si se ‘mângâie părinteşte pe creştet’ de te doare capu’ Care e ideea pentru care brusc aşa, trebuie toţi să ne dam mână cu mână, să jucăm hora unirii pe pozitivitate asa, să ne tragem de şireturi şi sa ne jucăm cu p***-n nisip…Nu că aş aplauda cumva manelismul odios în care trăim… dar totusi să o ‘arzi’ asa numai pe zahariseala şi dragoste netarmurită pentru orice pu**** sau pu******, mi se pare de-a dreptul patetic!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X