Scandal mondial cu un star. Dovezile îi pot distruge cariera uluitoare. Breaking news

scandal mondial
Scandal mondial cu un star. Dovezile îi pot distruge cariera uluitoare. Breaking news
Autor:

Scandal mondial cu un star. Dovezile ii pot distruge cariera uluitoare a lui Ronaldo. Uite ce s-a găsit în probele adunate de la Kathryn Mayorga.

Scandal mondial cu un star. Procesul în care Cristiano Ronaldo a fost acuzat de viol nu s-au încheiat. Publicația The Sun a dezvăluit după ce a intrat în posesia unor informații că ADN-ul starului portughez a fost găsit în probele colectate de la victima sa, Kathryn Mayorga.

Reamintim că celebrul star mondial a fost acuzat de viol de modelul american Kathryn Mayorga. După un proces lung, procurorii au redeschis cazul și au dovedit că ADN-ul starului portughez a fost găsit în probele colectate de la victima sa.

„ADN-ul a revenit și se potrivește”, a spus detectivul Jeffrey Guyer, din Las Vegas.

Modelul american a pretins că starul lui Juventus a invitat-o în camera de hotel, iar în timp ce aceasta se schimba în costum de baie, în baie, atacantul a intrat peste ea și a abuzat-o sexual. Apoi, în ianuarie 2010, ea a primit o ofertă de 375.000 de dolari și a semnat o clauză de confidențialitate. Dar, ca urmare a dezvăluirilor ei din Der Spiegel, autoritățile au redeschis investigațiile în octombrie 2018.

La acea vreme, Ronaldo a negat vehement acuzațiile aduse de femeie, iar avocatul său, Peter Christiansen, a spus că a fost un act consimțit

„Domnul Ronaldo își menține că ceea ce s-a întâmplat în Las Vegas, în 2009, a fost un act consimțit, așa că nu e surprinzător că urme de ADN vor fi prezente și nici că poliția cere această probă standard ca parte din investigația lor”.

Până în acest moment, avocații celor doi nu au dorit să ofere informații, potrivit sursei citate.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X