Scandal mondial cu un star. Dovezile ii pot distruge cariera uluitoare a lui Ronaldo. Uite ce s-a găsit în probele adunate de la Kathryn Mayorga.

Scandal mondial cu un star. Procesul în care Cristiano Ronaldo a fost acuzat de viol nu s-au încheiat. Publicația The Sun a dezvăluit după ce a intrat în posesia unor informații că ADN-ul starului portughez a fost găsit în probele colectate de la victima sa, Kathryn Mayorga.

Reamintim că celebrul star mondial a fost acuzat de viol de modelul american Kathryn Mayorga. După un proces lung, procurorii au redeschis cazul și au dovedit că ADN-ul starului portughez a fost găsit în probele colectate de la victima sa.

“ADN-ul a revenit și se potrivește”, a spus detectivul Jeffrey Guyer, din Las Vegas.

Citește și:

Modelul american a pretins că starul lui Juventus a invitat-o în camera de hotel, iar în timp ce aceasta se schimba în costum de baie, în baie, atacantul a intrat peste ea și a abuzat-o sexual. Apoi, în ianuarie 2010, ea a primit o ofertă de 375.000 de dolari și a semnat o clauză de confidențialitate. Dar, ca urmare a dezvăluirilor ei din Der Spiegel, autoritățile au redeschis investigațiile în octombrie 2018.

La acea vreme, Ronaldo a negat vehement acuzațiile aduse de femeie, iar avocatul său, Peter Christiansen, a spus că a fost un act consimțit

„Domnul Ronaldo își menține că ceea ce s-a întâmplat în Las Vegas, în 2009, a fost un act consimțit, așa că nu e surprinzător că urme de ADN vor fi prezente și nici că poliția cere această probă standard ca parte din investigația lor”.

Citește și:

Până în acest moment, avocații celor doi nu au dorit să ofere informații, potrivit sursei citate.