Scandal monden! Gabi Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău și-a izgonit soția din casă. Află ce rol are Andreea Bănică în tot acest scandal care a avut loc noaptea trecută.

Claudia Pătrăşcanu, fosta componentă a trupei Exotic, în vârstă de 40 de ani, şi Gabi Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, ministrul Economiei, s-au certat, aşa că el a izgonit-o noaptea din casa unde locuiau împreună.  Andreea Bănică, fosta ei colegă de breaslă, i-a sărit în ajutor, punându-i la dispoziţie o mașină cu care să-şi mute bagajele.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău se află în proces de divorţ la Tribunalul din Bolintin Vale,iar reporterii Click! au aflat în exclusivitate despre modul în care solista a părăsit domiciliul conjugal.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Surse din antujarul celor doi susţin că, în urma unui conflict, Claudia a fost dată afară din casă, în plină noapte, de bărbatul cu care-şi oficializase relaţia în urmă cu trei ani. După acest incident neplăcut, Claudia și-a rugat prietena, cu care a cântat, în urmă cu 20 de ani, în trupa Exotic, să o ajute Andreea Bănică i-a trimis urgent o mașină, cu care Claudia a reuşit să se mute la Constanţa, împreună cu cei doi băieţi ai lor.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău vor divorţa la tribunal. Ea a înregistrat cererea de divorţ pe 22 august, la Judecătoria Bolintin Vale, la 10 zile după ce a anunţat pe Internet că pun punct relaţiei. Claudia Pătrăşcanu se va lupta în instanţă pentru custodia celor doi copii şi pentru partaj, dar şi pentru desfacerea căsătoriei.

reamintim că solista a anunţat pe 12 august că se desparte de Bădălău: „După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul». Şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni, doar de cruzime!”, a menţionat ea.