Scandal la Vocea României. Irina Rimes a explodat! La fiecare ediție a show-ului de la Pro TV, cei trei jurați luptă pentru a-și antrena perfect elevii. Ei încearcă să găsească melodii care să se potrivească perfect pe vocile concurenților.

Pentru a câștiga marele premiu pus în joc, Irina Rimes, Chirilă și Smiley au tot felul de dispute. De această dată, Tudor Chirilă și frumoasa artistă au schimbat câteva replici dure, după interpretarea lui Andi Țolea, al treilea concurent din echipa lui Smiley.

Scandal la Vocea României. Vineri seară, Andi Țolea i-a uimit atât pe telespectatori, cât și pe jurați, încă din preselecții cu vocea sa. El a închiat momentul cu o interpretare inedită și plină de emoție, motiv pentru care Tudorși Irina și-au schimbat câteva replici, scrie DCNews.

„Eu ca antrenor poate că nu ți-aș fi dat această piesă, cred că ți-aș fi dat ceva puțin mai brut…”

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

„Andi, ai niște armonice foarte frumoase, mi-a plăcut foarte mult cum ai început și cum ai termiant piesa. Dacă mă întrebi pe mine, eu ca antrenor poate că nu ți-aș fi dat această piesă, cred că ți-aș fi dat ceva puțin mai brut, poate ceva care să te facă să lupți un pic mai mult din punct de vedere vocal. Smiley știe mai bine cum să te exploreze, exploateze și să te întoarcă pe toate părțile. Dar a fost un moment drăguț și mulțumesc frumos pentru momentul tău”, i-a spus Irina Rimes lui Andi.

În acest context, celebrul actor de teatru a replicat: „Eu am o rugăminte la Irina. Să înțelegi că și oamenii ăștia de pe scenă vor să fie artiști ca tine și că cel mai rău unui om, indiferent de performanța lui, e să-i spui că a fost momentul drăguț. Mai bine îl înjuri de mama lui sau de altcineva, decât să-i spui că momentul a fost drăguț. Momentul nu poate să fie drăguț, pentru că drăguț e acolo unde niciun artist nu vrea sa fie… la mijloc. Artistul vrea să fie în extreme, vrea să fie sus sau mai bine vrea să fie jos. No”, a spus Tudor Chirilă.