SCANDAL LA PALAT! Meghan Markle a comis-o din nou! „A stricat o parte din istoria familia regale…”

Britain's Prince Harry and his fiancee Meghan Markle arrive at an event in Nottingham, Britain, December 1, 2017. REUTERS/Adrian Dennis/Pool
SCANDAL LA PALAT! Meghan Markle a comis-o din nou! „A stricat o parte din istoria familia regale...”
Autor:

SCANDAL LA PALAT! Meghan a comis-o din nou! „A stricat o parte din istoria familia regale…”

SCANDAL LA PALAT! De data aceasta, cea mai recent gafă făcut de Meghan Markle a șocat întreaga lume și, evident, a atras multe reacții negative. Fosta actriță, care a devenit de curând mamă pentru prima oară, a decis să-și modifice inelul de logodnă pe care prințul Harry i l-a oferit, în urmă cu doi ani.

Inelul a fost creat special  de prințul Harry pentru frumoasa Meghan. Bijuteria a fost realizată din aur galben, preferatul ducesei, și trei diamante, din care două i-au aparținut regretatei prințesei Diana.

„Inelul este realizat aur galben pentru că este preferatul ei, iar diamantul principal l-am luat din Botswana( n.r.- o țară cu o semnificatie aparte pentru cei doi, fiind locul în care ei și-au petrecut prima vacanță împreuna) și diamantele mici, poziționate în laterale, sunt din colecția de bijuterii a mamei mele, pentru a mă asigura că ea este alături de noi în această călătorie a noastră”, a explicat Harry la momentul respectiv. Însă, se pare că Meghan a decis să îi strice aspectul inițial. A făcut inelul mai subțire și l-a pavat cu mai multe diamante mici.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X