Scandal la CNA, ”Vulpița” cere socoteală unui membru pentru afirmațiile făcute. „Telenovela” de la ”Acces Direct” are toate șansele să se mute în fața instanței de judecată. ”Vulpița”, protagonista ”telenovelei” de la Antena 1, s-a supărat și cere socoteală unulia dintre membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), conform cancan.ro.

Vulpita si Antena 1.
Vulpita si Antena 1.

Pentru cei care nu au urmărit ”povestea”, ”Telenovela” de la „Acces Direct” a debutat în urmă cu aproximativ o lună, când Veronica Stegaru, cunoscută opiniei publice drept ”Vulpița”, acuza că ar fi fost răpită și violată.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Ulterior au ieșit la iveală amănunte incredibile, care au ținut publicul cu sufletul la gură.  La scurt timp după ce controversatele personaje ale ”telenovelei” de la „Acces Direct” au devenit cunoscute pe scară largă, acestea ajungând și în Parlamentul României, iar reclamațiile au început să curgă la forul competent, mai mulți membri CNA au criticat emisiunea de la Antena 1.

Scandal la CNA, ”după ce că e slabă de minte…”

”Fata asta, așa cum e ea, după ce că e slabă de minte, mai e și prezentată ca un model pentru cei care se uită la televizor”, a fost afirmația Dorinei Rusu, membru CNA, care ar fi iritat-o la culme pe ”Vulpița”.

Potrivit unor surse, Veronica Stegaru nu vrea să lase lucrurile așa și e hotărâtă să o tragă la răspundere pe Dorina Rusu. Din câte se pare, ”Vulpița” își caută un avocat pentru a o acționa în instanță.