Scandal între nevestele președinților! Parteneră lui Francois Hollande, turbată de furie! Ce are de împărțit cu Brigitte Macron, dar cu Emmanuel Macron ce are?

Scandal între nevestele președinților! Partenera de viață a fostului președinte francez Francois Hollande, actrița Julie Gayet, a transmis un mesaj furios la adresa lui Brigitte Macron, motivând că a exclus-o de la petrecerea organizată la Palatul Elysée.

Nu se ştie dacă scandalul a pornit direct de la doamna Gayet, însă revista Paris Match relatează că actrița, 47 de ani, s-a supărat deoarece Brigitte Macron, în vârstă de 66 de ani, nu a invitat-o la un prânz oferit la Palatul Elysée pentru fostele soţii de preşedinţi.

Citește și: Banda nebună care a speriat Franţa a fost prinsă! Lovitură e desprinsă din filme. Alertă

Julie Gayet s-a înfuriat cel mai tare pe faptul că Valerie Trierweiler, fosta parteneră a lui Hollande, pe care a înșelat-o în 2014 cu ea, a fost invitată de Brigitte Macron la prânzul în onoarea fostelor Prime Doamne de la Palatul Elysée

Pe lângă toate aceste afirmații, Gayet a făcut referie şi la Emmanuel Macron considerându-l drept un „trădător” pentru că a amenințat să taie finanțarea publică a fundației francezo-americane a partenerului de viaţă.

Printre invitatele de seamă s-au numărat Carla Bruni, soția lui Nicolas Sarkozy, și Valerie Trierweiler, care a fost cu Francois Hollande din 2007 până când infidelitatea sa a fost dezvăluită de mass-media în 2014, potrivit dailymail.com.