Scandal în media! CTP, insultă la adresa lui Hagi. Cum îl apără Mihai Gâdea

Scandal media
Scandal în media! CTP, insultă la adresa lui Hagi. Cum îl apără Mihai Gâdea
Autor:

Scandal în media! CTP, insultă la adresa lui Hagi. Cum îl apără Mihai Gâdea

Scandal în media! După o declarație făcută în luna mai de Gheorghe Hagi, într-o intervenție telefonică, gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a insultat pe cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. El i-a transmis antrenorului că ar face bine să meargă la vot, înainte de a mai vorbi despre România.

„Hai s-o luăm pe rând. Domnul Gheorghe Hagi, care vrea să facă atât de multe pentru România aici, în România – și face – nu a votat la alegerile europarlamentare.

A spus că nici nu știe că au loc. Poate că ar fi bine să înceapă prin a merge la vot și după aceea să vorbească despre alte lucruri interne ale României”, a spus CTP.

După acest val de critici, Mihai Gâdea i-a luat cumva apărarea lui Hagi în emisiunea Sinteza zilei, un talk-show al canalului de televiziune Antena 3.

„Nu pot să nu-mi exprim și eu opinia și să fiu într-un dezacord profund cu domnul Cristian Tudor Popescu. CTP simte nevoia să-i dea, de la înălțimea domniei sale, cu o aroganță care de data asta îmi stârnește un sentiment nu foarte plăcut, un dos de palmă lui Gheorghe Hagi pentru că și-a permis să vorbească nevotând la alegerile europarlamentare.

Gheorghe Hagi a avut unul dintre celemai bune discursuri. Cred că poate să concureze la categoria cel mai bun discurs din România ultimilor 10 ani”, a spus Mihai Gâdea, potrivit antena3.ro.

Reamintim că CTP a aruncat cuvinte grele după ce Dan Barna, președintele USR, a menționat că partidul din care face parte susține Guvernul Orban.

În această perioadă, România trece printr-o criză ploitică. Într-un interviu pentru Digi 24, CTP a spus cine este responsabil pentru ieșire României din criza politică. El spune că nu este responsabilitatea partidului condus de Dan Barna, ci a lui Klaus Iohannis și a premierului desemnat.

 „Este molozul minții!”

„Ieșirea din criză nu este mandatul USR” este una dintre cele mai puternice fraze pe care le-am auzit de la un candidat la Președinția României, a declarat CTP

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X