Scandal în media! CTP, insultă la adresa lui Hagi. Cum îl apără Mihai Gâdea

Scandal în media! După o declarație făcută în luna mai de Gheorghe Hagi, într-o intervenție telefonică, gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a insultat pe cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. El i-a transmis antrenorului că ar face bine să meargă la vot, înainte de a mai vorbi despre România.

“Hai s-o luăm pe rând. Domnul Gheorghe Hagi, care vrea să facă atât de multe pentru România aici, în România – și face – nu a votat la alegerile europarlamentare.

A spus că nici nu știe că au loc. Poate că ar fi bine să înceapă prin a merge la vot și după aceea să vorbească despre alte lucruri interne ale României”, a spus CTP.

Citește și:

După acest val de critici, Mihai Gâdea i-a luat cumva apărarea lui Hagi în emisiunea Sinteza zilei, un talk-show al canalului de televiziune Antena 3.

“Nu pot să nu-mi exprim și eu opinia și să fiu într-un dezacord profund cu domnul Cristian Tudor Popescu. CTP simte nevoia să-i dea, de la înălțimea domniei sale, cu o aroganță care de data asta îmi stârnește un sentiment nu foarte plăcut, un dos de palmă lui Gheorghe Hagi pentru că și-a permis să vorbească nevotând la alegerile europarlamentare.

Gheorghe Hagi a avut unul dintre celemai bune discursuri. Cred că poate să concureze la categoria cel mai bun discurs din România ultimilor 10 ani”, a spus Mihai Gâdea, potrivit antena3.ro.

Citește și:

Reamintim că CTP a aruncat cuvinte grele după ce Dan Barna, președintele USR, a menționat că partidul din care face parte susține Guvernul Orban.

În această perioadă, România trece printr-o criză ploitică. Într-un interviu pentru Digi 24, CTP a spus cine este responsabil pentru ieșire României din criza politică. El spune că nu este responsabilitatea partidului condus de Dan Barna, ci a lui Klaus Iohannis și a premierului desemnat.

 „Este molozul minții!”

„Ieșirea din criză nu este mandatul USR” este una dintre cele mai puternice fraze pe care le-am auzit de la un candidat la Președinția României, a declarat CTP