evzmonden.ro Web analytics

Scandal de proporţii! Liviu Vârciu, acuzat că si-a “RĂPIT” fiica, dar şi că a neglijat-o: “Toate aceste lucruri s-au întâmplat…”

Scandal de proporţii! Liviu Vârciu, acuzat că si-a “RĂPIT” fiica, dar şi că a neglijat-o: “Toate aceste lucruri s-au întâmplat…”
Scandal de proporţii! Liviu Vârciu, acuzat că si-a "RĂPIT" fiica, dar şi că a neglijat-o: "Toate aceste lucruri s-au întâmplat..."

Ami Teiceanu, fosta iubită a celebrului Liviu Vârciu alături de care are și o fiică, pe Carmina, îl acuză pe acesta de neglijență. După ce Carmina a venit în Capitală pentru a locui cu Liviu și pentru a-și continua studiile, se pare că fostul moderator TV nu i-a oferit suficientă grijă și protecție.

Liviu Vârciu era cel mai fericit când fiica lui cea mare, Carmina, a venit în București pentru a locui alături de el și de actuala iubită și pentru a-și continua studiile. Din păcate, fericirea a ținut doar trei luni, deoarece atât a reuşit adolescenta să rămână în Capitală, după care s-a întors la mama ei, Ami Teiceanu, în Arad, informează Cancan.

Carmina a ales să se mute cu tatăl ei la Bucureşti, unde să facă şi şcoala, deşi nu i-a fost uşor să-şi lase mama singură.  Astfel, în septembrie 2017, Liviu îi pregătea fiicei sale locul în casă, alături de iubita lui, Anda, dar şi de fetiţa care urma vină pe lume în aceeaşi lună. Era fericire mare în casa artistului şi părea că toate lucrurile merg foarte bine. Liviu se considera, în sfârşit, un bărbat împlinit, alături de iubita lui şi de cele două fiice. Trei luni mai târziu, însă, s-a iscat un adevărat scandal între Ami, mama Carminei, şi Liviu Vârciu. Femeia voia să îşi ia înapoi fiica, la Arad, pe motiv că tatăl ei o scapă de sub control, dacă mai locuieşte în Capitală, mai scrie Cancan.

„Carmina nu mai locuieşte cu tatăl ei, s-a mutat înapoi la Arad. Mama ei nu a mai vrut ca adolescenta să locuiască în Bucureşti şi asta pentru că Liviu a fost neglijent cu educaţia ei, a cam scăpat-o de sub control, iar mama ei simţea că o ia pe căi greşite. Liviu avea grijă de ea, însă nu atât de tare, aşa cum se aştepta şi îşi dorea Ami, astfel că femeia a decis să o ia înapoi, să fie din nou sub «aripa» ei.

A ieşit un mega-scandal, mai mult a luat-o cu forţa, pentru că Liviu s-a opus ca fiica lui să se întoarcă la mamă, dar pe ea nu a interesat-o şi nu a plecat decât cu Carmina de mână. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în decembrie, anul trecut. Cred că această decizie a fost influenţată şi de plecarea lui Liviu în Asia, la filmări, acolo unde a stat ceva vreme, iar Carmina rămânea acasă doar cu Anda şi cea mică“

, au dezvăluit persoane apropiate celor doi, pentru Cancan.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X