Scandal de proporții la Pro TV! Ce a făcut Mihaela Rădulescu este inuman. Nimeni NU se aștepta la asta din partea ei

Scandal de proporții la Pro TV! Ce a făcut Mihaela Rădulescu este inuman. Nimeni NU se aștepta la asta din partea ei
Scandal de proporții la Pro TV! Ce a făcut Mihaela Rădulescu este inuman. Nimeni NU se aștepta la asta din partea ei
Autor:

Scandal de proporții la Pro TV! Nu este prima oară când Mihaela Rădulescu este implicată într-un scandal de anvergură, însă de această data a întrecut orice limită.

Scandal de proporții la Pro TV! Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii Ferma, este apreciată de concurenții și echipa de producție de la Pro TV, însă jurnaliștii de la CanCan au dezvăluit o altă „față” a vedetei. Mai exact, aceștia spun că că diva de la Monaco le-ar vorbit urât concurenților și s-ar fi comportat într-un mod abuziv cu angajații Pro Tv.

“Ce a făcut acolo Mihaela Rădulescu este inuman. Vrea, tot timpul, să fie vioara întâi. Se ceartă cu producătorii, pleacă la Monaco atunci când are chef și, de multe ori, concurenții și echipa de producție așteptau după ea cu orele. A jignit concurenți, pe Brigitte a dat-o afară din arenă, pe Pastramă l-a înjurat. De asemenea, Otniela și Kamara au fost în raza ei de ură, nu-i avea deloc la inimă. A favorizat concurenți precum Moroșanu și Marius Crăciun.

De altfel, lui Moroșanu îi comentează frecvent pe pagina de Instagram. E clar că are o afinitate pentru el. Pe final, când vin părinții celor din finală, prezintă doar Cristi Bozgan, pentru că ea se certa cu producția și amenința că părăsește proiectul. La momentul respectiv, se menționează că Mihaela nu se simte bine. Ea a fost, însă, acolo și s-a refăcut filmarea”, a povestit o sursă din interiorul emisiunii “Ferma” pentru cancan.ro.

Reamintim că luna trecută, tot cei de la CanCan au publicat informația potrivit căreia o parte dintre oamenii care au lucrat la producția show-ului TV ar fi fost la un pas de revoltă, din cauza vedetei, dar și a condițiilor grele de muncă.

”Mihaela Rădulescu a agresat-o fizic pe fosta producătoare și totul a fost mușamalizat cu acordul managementului. În Ferma se munceau 14 ore pe zi cel puțin și angajații au fost terorizați. Oamenii sunt gata să se revolte pentru că au muncit sub teroare trei luni, în frig și în condiții de sclavie”, dezvăluia, la momentul respectiv, o sursă apropiată echipei de filmare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X