}

Scandal cu iz de telenova in cadrul emisiunii ‘Te vreau langa mine’!”Andreea m-a amenintat ca ma bate. Nu are bun simt”

Scandal cu iz de telenova in cadrul emisiunii ‘Te vreau langa mine’!”Andreea m-a amenintat ca ma bate. Nu are bun simt”
Scandal cu iz de telenova in cadrul emisiunii 'Te vreau langa mine'!"Andreea m-a amenintat ca ma bate. Nu are bun simt"

Scandal cu iz de telenovela in cadrul emisiunii ‘Te vreau langa mine’, difuzata de Kanal D! In urma unui scandal care a avut loc in culise, Andreea Mantea si-a inceput emisiunea incercand sa lamureasca care a fost marul discordiei intre doua concurente, explicandu-le ca atitudinea lor nu este una adecvata.

Am inghetat. Nu-mi place iarna, nu-mi place cand ploua, cand este urat. Nu-mi plac lucrurile urate, nu-mi plac certurile, scandalurile. Ilinca si Andreea, ce s-a intamplat intre voi?”, si-a inceput Andreea Mantea emisiunea.

Andreea nu are bun simt. Eu il am si ea nu-l are. Pe mine ma deranjeaza atitudinea ei. Noi trebuia sa intram in emisiune si ea striga dupa Cristina, nu-si lasa telefonul si am atentionat-o. Dupa emisiune a intrat in culise si m-a amenintat ca ma bate si mai stiu eu ce”, a spus Ilinca.

„De unde stii tu care este legatura mea cu Cristina. Acum vorbesti calm, insa ar trebui sa-si reglezi vocea. Mi-a facut o remarca, pe un ton autoritar”, s-a aparat Andreea, concurenta „Te vreau langa mine”.
„Eu eram langa Ilinca, am vazut reactia ei si nu a fost una autoritara”, a spus Melissa.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X