SCANDALUL IMAGINILOR. Avocata elevei violate de şapte indivizi atacă dur emisiunea lui Măruţă

SCANDALUL IMAGINILOR. Avocata elevei violate de şapte indivizi atacă dur emisiunea lui Măruţă
SCANDALUL IMAGINILOR. Avocata elevei violate de şapte indivizi atacă dur emisiunea lui Măruţă
Autor:

Avocata Mioara Donosă, care o reprezintă în instanţă pe eleva care a fost violată
de şapte indivizi, a spus pentru că decizia postului PRO TV de a furniza imagini cu eleva care a fost victimă contravine unei promisiuni primite de la realizatorul de televiziune Cătălin Măruţă.
„Am fost contactată de reprezentanţii postului PRO TV pentru a avea o intervenţie în cadrul emisiunii domnului Cătălin Măruţă, însă nu am fost de acord, pentru că eu îmi apăr clienţii în sala de judecată şi nu în emisiunile de televiziune. Personal, i-am cerut domnului Cătălin Măruţă ca în cazul în care părinţii vor fi de acord să apară să nu ceară şi fetei să facă acest lucru. Domnul Măruţă m-a asigurat că victima nu va apărea la televizor.

M-a asigurat că sub nicio formă victima nu va fi filmată şi nu va apărea în emisiune, iar mama va fi filmată cu spatele la cameră. Lucru care nu s-a şi întâmplat. Sunt pur şi simplu scandalizată că, din dorinţa de a face rating, nu doar că s-au încălcat nişte noţiuni de încredere, o promisiune dată ferm, dar s-a profitat de naivitatea unei adolescente pe care acum toata lumea o va arăta cu degetul drept violata din Vaslui. S-a călcat pur şi simplu în picioare noţiunea de victimă”, a declarat pentru adevărul.ro avocata Mioara Donosă.

Avocata elevei face un apel către toate posturile de televiziune şi realizatorii TV, să nu transforme această dramă într-un subiect de cancan. ”Aceasta fată trece printr-o traumă, iar apariţiile tv nu o fac să îşi revină. Atât ea, cât şi părinţii sunt vulnerabili.”, a completat avocata elevei.

Ce spune tânăra

„Imi este foarte frica sa ies pe strada. Toti spuneau ca eu sunt de vina, ca nu sunt ei de vina”, a povestit Raluca in direct „La Maruta”.

Pe 14 august, la ora 10:00, cand va avea loc noul termen de judecata, mai multi oameni si-au anuntat deja prezenta, printre care si Catalin Morosanu. Eleva, care a beneficiat de sprijinul unui psiholog si si-a concentrat toata atentia pe examenul de Bacalaureat, la care a luat o nota mare, mai spune şi că se teme pentru viata ei si că ar vrea sa paraseasca Romania.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X