Saveta Bogdan, indragostita lulea la 74 de ani! Indragita artista a facut o marturisire surprinzatoare de Valentine’s Day. Iata cine este barbatul pe care il iubeste si cum a sarbatorit de Ziua Indragostitilor.

Artista s-a dus intr-un magazin pentru a-si cauta rochia potrivita pentru Valentine’s Day si le-a marturisit fanilor ca este indragostita.

Sunt foarte îndrăgostită, nu mai pot, nu am dormit toată noaptea

Vă salut, vă iubesc, iubesc pe toată lumea astăzi, pe toți cei îndrăgostiți. Sunt îndrăgostită! Sunt îndrăgostită și am venit să-mi aleg o rochie potrivită având în vedere că astăzi se poată roșu. Sunt foarte îndrăgostită, nu mai pot, nu am dormit toată noaptea. Am vrut o rochie lungă pentru că vreau să merg în club să dansez. Avocatul meu este plecat, pentru că are un proces astăzi la Londra, dar nu e nicio problemă, ajunge el în noaptea asta, dimineață, ajunge. I-am spus că după ce cânt unde cânt eu în locația mea, merg în club și o să dansez toată noaptea cu prietenele mele. Sunt foarte îndrăgostită dragii mei!”, a spus Saveta Bogdan, în direct la România TV.