Satula de speculatii, Andreea Banica a oferit dezvaluiri explozive: „Imi pare rau ca nu ma pot dezbraca in fata voastra”

Satula de speculatii, Andreea Banica s-a deschis si a vorbit despre presupusele interventii chirugicale pe care se vehiculeaza ca si le-ar fi facut de-a  lungul timpului.

„Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, a declarat Andreea Bănică, pentru Click!.

„Îmi fac tot felul de tratamente”

„Frecventez clinici de înfrumusețare, e normal să ai grijă de tine, chiar și după ce ai născut. Îmi fac tot felul de tratamente, rar, aș vrea să-mi fac mai des. Doctorița mea chiar mi-a spus: „știi, Andreea, trebuia să vii la mine începând de la 25 de ani”. Așa e indicat, să faci aceste tratamente din timp, ca să previi îmbătrânirea, ca să poți beneficia de frumusețe ta mai mult timp”, a mai spus Andreea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X