Sărbători Fericite 2020! De câțiva ani buni, mesajele pe telefon au luat locul scrisorilor de felicitare. Peste puțin timp, românii vor începe să trimită astfel de urări  către cei dragi, prieteni, colegi sau șefi.

Sărbători Fericite 2020! „Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!”

Puteți scrie clasicul mesaj SĂRBĂTORI FERICITE sau puteți scrie un text original, care va scoate din anonimat. Mai jos puteți găsi cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi:

Se zvoneste ca pe seara,
Cineva o sa apara,
Pe furis pe la balcon,
Pe fereastra sau pe horn,
Vine, vine Mos Craciun sa-ti vesteasca un an bun!

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

Dorim ca Nasterea Domnului sa va aduca in suflet lumina si caldura sufleteasca.Sarbatori fericite si sa aveti parte de bucurii in noul an.Sarbatori binecuvantate!

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

Cete de ingeri sa coboare in casa voastra si sa va aduca vestea cea mare. Iar cel ce sa nascut, sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Craciun fericit !

Cand ultimele zile cad din miile de calendare aprind stelutele-n crengi de brad,ca semn de mare sarbatoare cand toti ureaza celor dragi cuvinte de iubire, la fel iti urez eu tie
Multi ani iubitul meu si multa fericire!

CRACIUN BINECUVANTAT SI PRUNCUL DIN IESLEA BETLEEMULUI SA SE NASCA IN INIMA FIECARUI ROMAN Dumnezeu sa va binecuvinteze. Anul care vine sa va aduca multa prosperitate si binecuvantare.

„Fie ca Naşterea Domnului să vă lumineze sufletele şi casa, să aveţi parte de sănătate, belşug şi fericire!”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumină şi căldură în suflet, vă doresc sa aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun. Crăciun fericit şi La multi ani!”

„Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

„Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tutror dorinţelor şi sănătate celor dragi. La multi ani!”

„Sfintele Sărbători ale Crăciunului şi Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc şi sănătate alături de cei dragi! La multi ani!”

„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţa, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.”

„Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit va doreşte ….”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!”

„Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă şi în mijlocul celor dragi!”

Mos Craciun bate la usa,
scoate mana din manusa,
si va da din palma lui
darurile cerului,
langa brad si langa foc
sa va umple de noroc!!!
Craciun fericit tuturor!!!