Săraca fată BOGATĂ! Inna este milionară în EURO

Săraca fată BOGATĂ! Inna este milionară în EURO
Săraca fată BOGATĂ! Inna este milionară în EURO
Autor:

INNA este în acest moment cea mai de succes câtăreață din România cu priză și peste hotare. Astfel că faima și banii nu aveau cum să întârzie prea mult.

Pe lângă concertele pe care le susţine în toată lumea, o nouă sursă de venit pentru INNA este Youtube-ul unde ea deţine supremaţia încasărilor. Astfel că, potrivit ziarulring.ro, artista încasează anual peste un milion de euro din canalele pe care le deţine în toată lumea.

„Într-adevăr, YouTube devine o sursă de venit nouă şi importantă pentru artişti de când vânzările de muzică au scăzut în lume, nu doar în România. Informaţiile privind încasările de la YouTube sunt confidenţiale şi diferă de la canal la canal. În plus, sunt imposibil de evaluat exact, niciodată nu ştim sumele, pentru că acestea nu sunt fixe. Cu Inna avem parteneri în fiecare ţară, cum ar fi Spin Records – în Olanda, Universal – în Franţa, Warner – în Spania şi monetizăm muzica diferit. La final de an, sosesc rapoarte din fiecare ţară, se adună şi se calculează conform contractelor încheiate”, a declarat Lucian Ştefan, manegerul artistei, pentru sursa citată.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X